ÜZÜLMEZ’İN HEDEFİ 15 PUAN

ÜZÜLMEZ’İN HEDEFİ 15 PUAN
MKE Ankaragücü'nün yeni teknik direktörü İbrahim ÜzülmezMKE Ankaragücü'nün hedefleri ve beklentileri yüksek, büyük bir camia olduğunu belirterek, 100 yılı devirmiş bir camiada görev almaktan mutluluk duyduğunu belirtti.Kalan...

MKE Ankaragücü'nün yeni teknik direktörü İbrahim Üzülmez

MKE Ankaragücü'nün hedefleri ve beklentileri yüksek, büyük bir camia olduğunu belirterek, 100 yılı devirmiş bir camiada görev almaktan mutluluk duyduğunu belirtti.

Kalan maçlarda kaç puan hedeflediklerine yönelik de Üzülmez, "5 maçımız var 15 puan hedefliyoruz, o şekilde yorumlamak lazım ben o şekilde yola çıktım. Hedefim tabii ki 15 puan, bu puanı almak için potansiyelimizin de olduğunu düşünüyorum." şeklinde konuştu.

Üzülmez, "Trabzonspor maçında, Medipol Başakşehir maçında bu mücadeleyi gösteren takım iyi motive olursa neden 15 puan almayalım. Tabii ki amacım 15 puan ama ne olur bilemeyiz, şartlara bakacağız. Oyuncularımdan istediğim şudur; evet hedef 15 puan ama 15 puana gidebilecek bizim azmimiz, gayretimiz, mücadelemiz, coşkumuz, arzumuzdur." diyerek sözlerini tamamladı.