Suat Kılıç'tan gübre, tohum ve mazot vaadi

Suat Kılıç'tan gübre, tohum ve mazot vaadi
Yeniden Refah'ın Ankara adayı Suat Kılıç, kentteki tarım nüfusunu artırmak için çabalayacağını söyledi, vaatlerini anlattı.Yeniden Refah Partisi'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Suat Kılıç, "Ankara'nın köy...
Yeniden Refah'ın Ankara adayı Suat Kılıç, kentteki tarım nüfusunu artırmak için çabalayacağını söyledi, vaatlerini anlattı.

Yeniden Refah Partisi'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Suat Kılıç, "Ankara'nın köy nüfusu yüzde 30'dan, yüzde 6,5'e kadar geriledi. Biz işte bu köy nüfusunu yeniden tarıma döndürmeyi hedefliyoruz. Yeniden Ankara'nın köyünde tarımsal üretimi yapılabilir hale getirmeyi hedefliyoruz" dedi.

Suat Kılıç, seçim çalışmaları kapsamında Ankara Toptancı Hali'ni ziyaret etti. Kılıç, esnafın sorun ve önerilerini dinleyip, vaatlerini anlattı. Kılıç, "Büyükşehir Belediye başkanlığını kazandığımız andan itibaren belediyenin iştiraki olarak Ankara'mızda zirai gübre fabrikasını kazandıracağız. Ankara çiftçisine, köylüsüne, zirai gübreyi bugünkü piyasa fiyatının yarı fiyatına temin edeceğiz. Hemen eş zamanlı olarak Ankara'mızda Özellikle ata tohumları öncelikli olmak üzere tohum fabrikasını kuracağız. Ankara köylüsüne, çiftçisine her türden tohumu ücretsiz olarak temin edeceğiz. Yaparsa hükümetimiz yapar. Yapmadığı takdirde Ankara köylüsüne, Büyükşehir Belediyesi olarak mazot desteği de sağlayacağız. Hemen eş zamanlı olarak Ankara'mızda özellikle ata tohumları öncelikli olmak üzere tohum fabrikasını kuracağız. Ankara köylüsüne çiftçisine her türden tohumu ücretsiz olarak temin edeceğiz" diye konuştu.