Sultanlar Ligi'nin liderlik maçında kritik eksik: Melissa Vargas forma giymeyecek

Sultanlar Ligi'nin liderlik maçında kritik eksik: Melissa Vargas forma giymeyecek
Fenerbahçe Opet'te Melissa Vargas'tan kötü haber geldi. Milli voleybolcunun Sultanlar Ligi'nin liderini belirleyecek olan Eczacıbaşı karşılaşmasında forma giyemeyeceği aktarıldı.Eczacıbaşı Dynavit ve Fenerbahçe Opet, 13 Ocak'ta...
Fenerbahçe Opet'te Melissa Vargas'tan kötü haber geldi. Milli voleybolcunun Sultanlar Ligi'nin liderini belirleyecek olan Eczacıbaşı karşılaşmasında forma giyemeyeceği aktarıldı.

Eczacıbaşı Dynavit ve Fenerbahçe Opet, 13 Ocak'ta gerçekleşecek olan derbide karşılaşacaktı. Daha sonrasında ise bu maç 28 Mart 2024'e ertelendi. Ertelenen Fenerbahçe - Eczacıbaşı karşılaşması ise Sultanlar Ligi'nde lideri belirleyen maç olacak. Güncel olarak Sultanlar Ligi'nde Fenerbahçe Opet 68, Eczacıbaşı ve VakıfBank ise 64'er puana sahip. Eğer ekipler sezonun son maçlarında diğer ekiplere puan vermezlerse ligdeki lider için gözler Fenerbahçe Opet ve Eczacıbaşı'nın ertelenen maçına dönecek.

Eğer VakıfBank, Eczacıbaşı Dynavit ve Fenerbahçe Opet sezonun son maçlarında ligde alt sıralarda yer alan diğer ekiplere puan vermezlerse Eczacıbaşı - Fenerbahçe maç sonucu olasılıklarına göre Vodafone Sultanlar Ligi'nde sezonun ilk üç ekibinin sıralaması şu şekilde olacak:

Melissa Vargas, Eczacıbaşı maçında forma giymeyecek mi?

Eczacıbaşı karşısında kritik bir maça çıkacak olan Fenerbahçe Opet'te Melissa Vargas krizi yaşanıyor. Bildermacher Sport'tan Jens Körner'in aktardığı bilgilere göre, Fenerbahçe Opet oyuncusu Melissa Vargas, Eczacıbaşı Dynavit maçında forma giyemeyecek. Vargas, Fenerbahçe'ye ara transfer döneminde katıldı.

Milli voleybolcu Fenerbahçe - Eczacıbaşı maçının asıl tarihi olan 13 Ocak'ta henüz Sarı-Lacivertli ekibe transfer olmamıştı. Jens Körner'e göre Vargas, asıl maç tarihinde Fenerbahçe Opet oyuncusu olmadığı için 28 Mart'taki Eczacıbaşı maçında büyük ihtimalle forma giyemeyecek.