Takımdan ayrılmak istediği öne sürülmüştü: Livakovic'e İsmail Kartal terapisi

Takımdan ayrılmak istediği öne sürülmüştü: Livakovic'e İsmail Kartal terapisi
Fenerbahçe kalecisi Livakovic'in, Trabzonspor maçında yaşanan olaylar sırasında sahaya giren bir taraftarın saldırısına uğramasının ardından takımdan ayrılacağı iddia edilmişti. İsmail Kartal, başarılı file bekçisiyle...
Fenerbahçe kalecisi Livakovic'in, Trabzonspor maçında yaşanan olaylar sırasında sahaya giren bir taraftarın saldırısına uğramasının ardından takımdan ayrılacağı iddia edilmişti. İsmail Kartal, başarılı file bekçisiyle görüşme gerçekleştirdi.

Fenerbahçe'nin Trabzonspor'u deplasmanda 3-2 yendiği maçtan sonra çıkan olaylar sırasında sahaya giren bir taraftar tarafından darp edilen Hırvat kaleci Dominik Livakovic, milli takım kampından dönerek sarı lacivertli takıma katıldı.

Sözcü Gazetesi'nin haberine göre; Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, morali bozuk olan Livakovic ile bir görüşme gerçekleştirdi.

İsmail Kartal'ın, Hırvat eldivenden yaşananları bir kenara bırakmasını ve sadece sahaya odaklanmasını istediği, yöneticilerin gerekeni yapacağını anlattığı belirtildi.

Haberde Livakovic'in ise sezonu Fenerbahçe'de tamamlayıp gelecek yaz gelen teklifleri değerlendirmeyi düşündüğü iddia edildi.