TEM Otoyolu'nda kavga: Otomobilin önünü kesip camını yumrukladı

TEM Otoyolu'nda kavga: Otomobilin önünü kesip camını yumrukladı
TEM Otoyolu'nda trafikte yol verme nedeniyle çıkan tartışmada bir sürücü, yoluna devam eden sürücünün önünü keserek otomobil camını yumrukladı.İstanbul Kağıthane TEM Otoyolu'nda iki sürücü arasında trafikte yol verme...
TEM Otoyolu'nda trafikte yol verme nedeniyle çıkan tartışmada bir sürücü, yoluna devam eden sürücünün önünü keserek otomobil camını yumrukladı.

İstanbul Kağıthane TEM Otoyolu'nda iki sürücü arasında trafikte yol verme nedeniyle tartışma çıktı. Hafif ticari araç sürücüsü, yoluna devam eden sürücüsünün önünü keserek otomobilin camını yumrukladı. O anlar ise otomobil sürücüsü tarafından cep telefonu ile kaydedildi.

TEM Otoyolu Seyrantepe mevkiinde meydana gelen olayda iddialara göre, iki sürücü arasında trafikte, yol verme nedeniyle tartışma çıktı. Otomobil sürücüsü yoluna devam etmek istediği sırada, hafif ticari araç sürücüsü, emniyet şeridinden hızla gelerek otomobilin önünü kesti. Aracından inen sürücü, otomobili tekmeleyerek cama yumruk attı. Öfkeli sürücüye yanındaki kadın engel olmaya çalıştı.

Yaşananları, cep telefonu ile kaydeden otomobil sürücüsü, kaçmak için manevra yaparak hızla uzaklaştı. Görüntülerde, arkadan gelen hafif ticari araç sürücüsünün otomobilin önünü kesmesi ve aracından inerek otomobilin camına vurması görülüyor. Otomobil sürücüsü, öfkeli sürücüden kurtulmak için manevra yaparak uzaklaşıyor. (DHA)