Yeniden Refah Partisi İstanbul Büyükşehir adayı Mehmet Altınöz, çağırıldığı halde TGRT programına çıkartılmadı

Yeniden Refah Partisi İstanbul Büyükşehir adayı Mehmet Altınöz, çağırıldığı halde TGRT programına çıkartılmadı
Yeniden Refah partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Altınöz’ün bugün TGRT programına çağrıldığı daha sonra ise  “programa çıkartılmasının mümkün olmadığı” aktarıldı.Gazete Pencere Haber...
Yeniden Refah partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Altınöz’ün bugün TGRT programına çağrıldığı daha sonra ise  “programa çıkartılmasının mümkün olmadığı” aktarıldı.

Gazete Pencere Haber Merkezi

Yeniden Refah Partisi yaptığı yazılı açıklamada, TGRT’de Cem Küçük’ün sunduğu Günaydın Türkiye Programına davet edilen İBB adayı Mehmet Altınöz’ün, programa çıkarılmadığını aktardı.

Yeniden Refah Partisi’nin açıklaması şu şekilde;

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız ve Genel Başkan Yardımcımız Sn. Mehmet Altınöz, bu sabah saat 09:20’de TGRT Haber’de Cem Küçük’ün sunduğu Günaydın Türkiye programına davet edildi.

Sayın Altınöz, kanala geldiğinde kendisinin konuk edilemeyeceği ve programa çıkartılmasının mümkün olmadığı tarafına iletildi.

Bilinmesini isteriz ki; hiçbir ambargo ya da kısıtlama üye  rekorları kıran ve Türkiye’nin dört bir yanında yerel yönetimleri devralmaya hazırlanan Yeniden Refah Partisi’ni engellemeye yetmeyecektir.

Son dönemde partimize dönük algı operasyonları ve ambargolar hız kesmeden devam etmektedir.

Bu tür kısıtlamaların milletimizde herhangi bir karşılığı yoktur.

Yeniden Refah Partisi, Ahlaklı Belediyecilik şiarıyla hazırlandığı 31 Mart seçimlerinde yerel yönetimlerde iktidara gelecek ve Türkiye’nin en önemli belediyelerini alıp yoluna güçlenerek devam edecektir.

Takdir kamuoyunundur.