Togg, Fatih Altaylı'nın konuşmacı olduğu etkinlikten çekildi

Togg, Fatih Altaylı'nın konuşmacı olduğu etkinlikten çekildi
Togg, sponsoru olduğu Brand Week İstanbul'a Fatih Altaylı'nın konuşmacı olarak katılacağı duyurulunca etkinlikten çekilme kararı aldı.Özellikle seçim döneminde Togg üzerinden yürütülen kampanyalara sert tepkiler gösteren...

Togg, sponsoru olduğu Brand Week İstanbul'a Fatih Altaylı'nın konuşmacı olarak katılacağı duyurulunca etkinlikten çekilme kararı aldı.

Özellikle seçim döneminde Togg üzerinden yürütülen kampanyalara sert tepkiler gösteren gazeteci Fatih Altaylı'nın katılacağı Brand Week İstanbul etkinliğine Togg firmasının sponsor olması sosyal medyada tepki çekmişti.

Konudan haberi olmadığını söyleyen Altaylı, ''Dün bazı troller, bir yerlerden aldıkları emir doğrultusunda olsa gerek bana yönelik bir saldırı başlattılar. 'Bu dangalak trol sürüsüne şunu söyleyeyim. Ben o etkinlikte geçen yıl da bir panelde yer aldım. O zaman da Togg sponsordu" diyerek tepki gösterdi.

Togg çekildiğini duyurdu

Sosyal medyada dönen tartışmaların ardından Togg, Brand Week İstanbul etkinliğinden çekildiğini duyurdu. Yapılan açıklama şöyle:

"Marka ve ürünlerimizi pazarlama profesyonelleriyle buluşturmak amacıyla önümüzdeki günlerde gerçekleştirilecek olan bir etkinlikte 'kurumsal sponsor'lardan biri olarak yer alma kararı almıştık.

Ancak bazı mecralarda, etkinlikte yer alma şeklimizin amacı dışında tartışmalara konu olması ve markamıza zarar vermesi üzerine bu organizasyondan çekilme kararı aldığımızı bildiririz."