Trabzonspor, hakem Halil Umut Meler ve Fenerbahçeli futbolcuları hedef aldı: Bizde kimsenin hesabı kalmaz

Trabzonspor, hakem Halil Umut Meler ve Fenerbahçeli futbolcuları hedef aldı: Bizde kimsenin hesabı kalmaz
Trabzonspor, Fenerbahçe maçında yaşanan olayların ardından sessizliğini bozdu. Bordo-Mavili kulüpten yapılan paylaşımlarda sahaya giren taraftarlara sahip çıkılırken, Fenerbahçeli futbolcular ve maçın hakemi Halil Umut Meler...
Trabzonspor, Fenerbahçe maçında yaşanan olayların ardından sessizliğini bozdu. Bordo-Mavili kulüpten yapılan paylaşımlarda sahaya giren taraftarlara sahip çıkılırken, Fenerbahçeli futbolcular ve maçın hakemi Halil Umut Meler hedef alındı.

Gazete Pencere Haber Merkezi

Trendyol Süper Lig’in 30’uncu haftasında Trabzonspor ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Akyazı’da oynanan mücadele gergin geçti. Trabzonspor taraftarı maç boyunca Fenerbahçeli futbolculara yabancı madde atarak oyunun durmasına sebep olurken, maç sonunda sahaya inerek futbolculara saldırdı.

Olaylar dünya basınında da geniş yankı bulurken, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sahadaki olayları başlatan şüpheliler hakkında işlem başlatıldığını ve 12 kişinin soruşturma kapsamında gözaltına alındığını duyurdu.

Trabzonspor yönetimi, saha içindeki yaşanan olaylardan Fenerbahçeli futbolcuları ve maçın hakemi Halil Umut Meler'i sorumlu tutan paylaşımlarda bulundu.

İlk olarak olaylardan yaklaşık 22 saat sonra Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, Trabzonspor taraftarına sahip çıkarak "Şunun gayet iyi bilinmesini isteriz ki; hiç kimse ya da herhangi bir kurum Trabzon şehrini, Trabzonspor Kulübü'nü ve Trabzonspor'un şerefli taraftarını dünkü olayların önüne meze etmeye kalkışmasın! Buna asla izin vermeyeceğimizi hatırlatmak fayda görüyoruz." açıklamasında bulundu.

Tehdit gibi paylaşım: Bizde kimsenin hesabı kalmaz

Daha sonra maçın hakemi Halil Umut Meler ve Fenerbahçeli futbolcular, Trabzonspor'un resmi hesabından peş peşe yayınlanan videolar ile hedef gösterildi.

"Siz unuttuğumuzu sanmayın, bizde kimsenin hesabı kalmaz" başlığıyla yayınlanan videoda, maçın tartışmalı faul ve penaltı pozisyonlarına ilişkin kesitler kullanıldı, hakem Halil Umut Meler'in görüntüleri paylaşıldı.