Trabzonspor Onursal Başkanı Yılmaz'dan ters köşe: Biz hatalıyız

Trabzonspor Onursal Başkanı Yılmaz'dan ters köşe: Biz hatalıyız
Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, Trabzonspor - Fenerbahçe maçında yaşanan olaylar hakkında açıklamalarda bulundu, sahaya giren Bordo- Mavili taraftarları eleştirdi. Yılmaz, eski başkanlar Sadri Şener ve İbrahim...
Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, Trabzonspor - Fenerbahçe maçında yaşanan olaylar hakkında açıklamalarda bulundu, sahaya giren Bordo- Mavili taraftarları eleştirdi. Yılmaz, eski başkanlar Sadri Şener ve İbrahim Hacıosmanoğlu'nun aksine hatanın kendilerinde olduğunu söyledi.

Karadeniz Gazetesi'ne konuşan Yılmaz şunları söyledi: "Bu bize hiç yakışmadı, hazır şekilde stada gelmek bir organizasyondur. Bunu yapanlar cezasız kalmamalı. Trabzon'da niye böyle provokasyon için sahaya geliyorlar? Her dakika şişe doldurdular sahayı! Güvenlik zafiyeti bir, giriş zafiyeti iki, önceden planlanma üç. Ne yapmaya çalıştılar? Fenerbahçe bir şey yapmadı ki! Kim oynarsa o kazanır, maçta ufak tefek hatalar olabilir."

"Zaten 30 puan fark var, bu neyin nesi?”

“Fenerbahçe'nin başkanı olan delikanlı adam Ali Koç, hiç sesini çıkartmadı. Tanıdığım için biliyorum; çok yiğit, delikanlı bir çocuktur. Sorumluların acilen cezalandırılması gerekir. Zaten 30 puan fark var, böyle abartmanın alemi ne? Trabzonspor'un iyiliğini isteyenler böyle tribünleri dolduracak hıyarlarsa, daha önceden yapmaları gerekirdi. 30 puan fark olmadan... Çok bozuldum, çok üzüldüm. Hiç yakışmadı bize. 30 puan gerideyiz be, hiç böyle olmadık! Niye bunu kompleks yapıyoruz?"