Osman Çavuşoğlu

Osman Çavuşoğlu

Trabzonspor şampiyonluğa koşuyor

En yakın rakibi Konyaspor’a 15 puan fark atan Trabzonspor, Göztepe karşısına da galibiyet parolasıyla çıktı. Bordo-mavililerde Bakasetas ilk 11’de yer bulamayınca kulübeye çekildi.

Uzun süredir sakatlığı bulunan Dorukhan da yedekler arasındaki yerini aldı.
Dondurucu soğuk olmasına rağmen stadı dolduran seyirci de şampiyonluk havasına iyice girmiş görünüyor.
Trabzonspor ilk 15 dakikada özellikle Abdulkadir, Cornelius ve Nwakaeme ile Göztepe kalesini yokladı ancak golü bulamadı. Göztepe ise çok adamla savunma yaparak kontraataklarla gol bulmaya çalıştı.
22.dakikada Göztepe mutlak bir golü kaçırdı. Bu dakika Trabzonspor’un şans anıydı. 24. dakikada da Nwakaeme mutlak bir golü atamadı… Bu dakika da Göztepe’nin şans hanesine yazıldı.

  1. Dakikada Göztepe faul kokan bir pozisyonda Halil’le golü buldu. Pozisyona uzun süre itiraz eden Uğurcan sarı kart gördü. Ardından Trabzonspor önce Nwakaeme sonra da Abdulkadir’in ayağından goller bulunca 2-1 öne geçti.
    Uğurcan 40. dakikada yine sahneye çıktı ve Ahmetcan ile birlikte tehlikeyi önlediler. 43.
    dakikada Göztepe Soner ile beraberliği sağladı. Bu gole Trabzonspor orta sahasının oyundan düşmesi yol açtı Özellikle Berat’ın kötü futbolu skorun eşitlenmesinde rol oynadı.
    Trabzonspor ikinci yarıya Berat’ın yerine Dorukhan’ı Cornelius’un yerine Djaniny, Trondsen’in yerine ise Yusuf’u alarak basladi. 49. Dakikada Djaniny ile Trabzonspor öne geçti.
    Trabzonspor 52. Dakikada Abdulkadir’in nefis golüyle skoru 4-2 ye getirdi.
    Yardımcı hakem Kemal Yılmaz’ın aslında o bayrağı bu maçtan sonra asması lazım… Öyle yanlış işler yaptı ki adeta beni sahaya niye çıkarttınız dercesine…
    Trabzonspor’un bu galibiyetinde özellikle Dorukhan’ın 45 dakikalık oyunu rol oynadı. Ahmetcan’a da özel bir paragraf açmak gerekiyor. Helal olsun. Hem geçen hafta hem de dün geçilmez duvar gibiydi. Kale çizgisi üzerinde yine önemli müdahaleler yaptı.
    Karadeniz Fırtınası emin adımlarla yoluna devam ediyor.

Önceki ve Sonraki Yazılar
Osman Çavuşoğlu Arşivi