TRABZONSPOR'A AVUSTURYALI STOPER

TRABZONSPOR'A AVUSTURYALI STOPER
Sağ stoper arayışlarını sürdüren Trabzonspor'un Bundesliga ekibi Hoffenheim'ın Avusturya Milli Takımı oyuncusu Stefan Posch'un transferini bitirmeye yakın olduğu ileri sürüldü.Tzeguet, Eren, Doğucan, Larsen ve Denswil ile kadrosunu...

Sağ stoper arayışlarını sürdüren Trabzonspor'un Bundesliga ekibi Hoffenheim'ın Avusturya Milli Takımı oyuncusu Stefan Posch'un transferini bitirmeye yakın olduğu ileri sürüldü.

Tzeguet, Eren, Doğucan, Larsen ve Denswil ile kadrosunu güçlendirdikten sonra sağ stoper arayışına başlayan Trabzonspor'da birçok yıldızın ismi gündeme gelse de henüz bir anlaşma sağlanamadı.

Fırtına'nın stoper arayışıyla ilgili son durumu değerlendiren bordo mavili takımın eski futbolcularından yorumcu Hamdi Aslan, Trabzonspor'un anlaşmaya yakın olduğu ismi canlı yayında açıkladı.

Karadeniz ekibinin gündeminde 3 stoper adayının olduğunu belirten Aslan, "Bunların hepsi milli takım oyuncusu. Biri Belçika, biri Norveç, birisi de Avusturya milli takım oyuncusu. Ben Hoffenheim’de oynayan Avusturya milli takım oyuncusunun (Stefan Posch) transferini daha yakın görüyorum. Trabzonspor’un bu transferde ekonomik olarak yaklaştığını düşünüyorum. Oyuncunun kendisiyle ilgili bir durum var onunla ilgili kararını kısa süre içerisinde verecek. Ben bu transferin 1-2 gün içerisinde sonuçlanacağını düşünüyorum" dedi.