Trump ve Hollywood yıldızlarına gönderecek

Trump ve Hollywood yıldızlarına gönderecek
Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, ABD Başkanı Donald Trump ile New York’ta yaşayan Hollywood yıldızlarının da aralarında bulunduğu 371 ünlüye birer kutu maske ile mektup göndereceğini açıkladı.Sayan, korona salgınında...

Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, ABD Başkanı Donald Trump ile New York’ta yaşayan Hollywood yıldızlarının da aralarında bulunduğu 371 ünlüye birer kutu maske ile mektup göndereceğini açıkladı.
Sayan, korona salgınında Türkiye’nin birçok ülkeye maske ve tıbbi yardımda bulunarak önemli bir misyon üstlendiğini söyledi ve New York’ta yaşayan birçok ünlünün milyonlarca liralık servetlerine rağmen maske sıkıntısı yaşadığını belirtti. Sayan, “ABD Başkanı Donald Trump, New York valisi ve belediye başkanı ile kentteki ünlülere İngilizce ve Türkçe mektupların içerisinde bulunduğu birer kutu maskeyi posta yoluyla göndereceğiz” diye konuştu.
“HEPİNİZ AĞRILISINIZ”
Sayan mektubunda, “Ağrı, Nuh tufanının son bulduğu ve insanlığın yeniden çoğalarak dünyaya yayıldığı yerdir, bu nedenle hepiniz Ağrılısınız” ifadelerini kullandığını duyurdu.