Tugay Kerimoğlu, Galatasaray'ın vedalaşması gereken 4 futbolcuyu sıraladı

Tugay Kerimoğlu, Galatasaray'ın vedalaşması gereken 4 futbolcuyu sıraladı
Galatasaray'ın efsane oyuncularından Tugay Kerimoğlu, Sarı kırmızılı ekibin Antalyaspor'u 2-1 mağlup ettiği maçın ardından değerlendirmelerde bulundu. Kerimoğlu, Galatasaray'ın yollarını ayırması gereken 4 futbolcuyu da isim...
Galatasaray'ın efsane oyuncularından Tugay Kerimoğlu, Sarı kırmızılı ekibin Antalyaspor'u 2-1 mağlup ettiği maçın ardından değerlendirmelerde bulundu. Kerimoğlu, Galatasaray'ın yollarını ayırması gereken 4 futbolcuyu da isim ismi saydı. 

Galatasaray'ın unutulmaz futbolcularından Tugay Kerimoğlu, Sarı-Kırmızılıların Antalyaspor'u 2-1 mağlup ettiği maçı yorumladı.

TRT Spor'da konuşan Tugay Kerimoğlu, Zaha ve Tete'nin umursamaz tavırlarına dikkat çekti.

Kerimoğlu, "Zaha ve Tete vazgeçmiş gibi. İkisiyle de sezon sonu oturur, karar verirsiniz" ifadelerini kullandı.

4 futbolcuyu isim isim saydı: Bu kadar vurdumduymaz olunmaz

Zaha ve Tete'nin ardından Ziyech ve Ndombele'yi de eleştiren Tugay Kerimoğlu, "Neredeler? Bu kadar vurdumduymaz olunamaz." şeklinde konuştu.

Söz konusu futbolcularla ilgili eleştirilerini sürdüren eski futbolcu, "Bana kolej takımının içerisine virüs girmiş gibi gözüküyor" dedi.

Öte yandan Tugay Kerimoğlu, Galatasaray'ın Zaha, Tete, Ziyech ve Ndombele'den verim alınamıyorsa sezon sonunda yolların ayrılması gerektiğini bildirdi.

Kerimoğlu söz konusu 4 futbolcunun Galatasaray'a zarar vermeye başladığını belirterek sözlerini noktaladı.