Tuğba Özay'ın 'Alper Gezeravcı' yorumu olay oldu: 55 milyon dolara turistik gezi

Tuğba Özay'ın 'Alper Gezeravcı' yorumu olay oldu: 55 milyon dolara turistik gezi
Ünlü manken Tuğba Özay, Alper Gezeravcı'nın uzay yolculuğu için yaptığı yorum olay oldu. Gezeravcı'nın uzay yolculuğu için "55 milyon dolara turistik gezi yapan uzay aracına binip giderek araştırmalar yapmak" diyen Özay'ın...
Ünlü manken Tuğba Özay, Alper Gezeravcı'nın uzay yolculuğu için yaptığı yorum olay oldu. Gezeravcı'nın uzay yolculuğu için "55 milyon dolara turistik gezi yapan uzay aracına binip giderek araştırmalar yapmak" diyen Özay'ın sözleri sosyal medyayı ikiye böldü.

Tuğba Özay, ilk Türk astronot Alper Gezeravcı'nın da üyesi olduğu AX-3 misyonunun uzay yolculuğuna "Turistik gezi" yorumunu yaptı. Özay'ın sözleri sosyal medyayı ikiye böldü.

Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı'yı taşıyan uzay mekiğinin roketi başarılı bir şekilde fırlatıldı. Böylelikle Türkiye'nin ilk uzay yolculuğu başladı.

Son olarak manken Tuğba Özay'dan dikkat çeken bir yorum geldi.

"55 milyon dolara turistik gezi"

Oğuzhan Uğur'un Alper Gezeravcı'yla ilgili paylaşımına yorum yapan Tuğba Özay Alper Gezeravcı'nın uzay yolculuğunu turistik gezi olarak yorumladı.

"55 milyon dolara turistik gezi yapan uzay aracına binip giderek, araştırmalar yapmak! Bari sen yapma Oğuzhan" ifadelerini kullanan Özay'a bazı kullanıcılardan eleştiri bazı kullanıcılardan ise destek geldi.