TÜGİAD Ankara Yönetim Kurulu Anıtkabir’i ziyaret etti

TÜGİAD Ankara Yönetim Kurulu Anıtkabir’i ziyaret etti
TÜGİAD Ankara Yönetim Kurulu Başkanı Aykut Çakmaklı:“Türkiye Cumhuriyeti’nin yüzü TÜGİAD gençleri olarak her alanda büyük başarılara imza atacağımıza söz veriyoruz”  TÜGİAD Ankara Yönetim Kurulu Başkanı Aykut...
TÜGİAD Ankara Yönetim Kurulu Başkanı Aykut Çakmaklı:

“Türkiye Cumhuriyeti’nin yüzü TÜGİAD gençleri olarak her alanda büyük başarılara imza atacağımıza söz veriyoruz”

 

TÜGİAD Ankara Yönetim Kurulu Başkanı Aykut Çakmaklı ve Yönetim Kurulu Üyeleri’nden oluşan heyet Anıtkabir’i ziyaret etti.

[gallery ids="533803,533800,533797"]

TÜGİAD Ankara Yönetim Kurulu Başkanı Çakmaklı’nın Atatürk’ün mozolesine Türk bayrağı renklerini taşıyan çelengi bırakmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu. Çakmaklı, daha sonra Misak-ı Milli Kulesi’ne geçerek Anıtkabir Özel Defteri’ni imzaladı.

Çakmaklı, Anıtkabir Özel Defteri’ne şunları yazdı:

“Ey Büyük Atatürk! Varlığımız, emeğimiz, birliğimiz, beraberliğimiz bu topraklara armağan olsun. Açtığın yolda, gösterdiğin hedefe durmadan yürüyeceğimize TÜGİAD Ankara olarak ant içeriz. Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu Yüce Atatürk, bugün, Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 100. yılında; TÜGİAD Ankara ailesi olarak manevi huzurunda bulunmaktan büyük bir gurur ve heyecan duyuyoruz. Bizler, zorluklarla, büyük bir mücadele ile açtığın yolda, gösterdiğin ülküde yürümekten hiçbir zaman vazgeçmedik ve vazgeçmeyeceğiz.

 

Hiç yorulmadın, usanmadın, vazgeçmedin; bize dünyaya örnek bir miras, cumhuriyet ışığı ile aydınlanan bir Türkiye bıraktın. Bil ki; genç iş insanları olarak her attığımız adımla bu aydınlığı büyütmeye, emanetine sahip çıkmaya kararlıyız! Türkiye Cumhuriyeti’nin yüzü TÜGİAD gençleri olarak, bugün burada huzurunda; ülkemizi her alanda, ulusal ve uluslararası düzeyde daha ileri seviye taşıyacağımıza ve büyük başarılara imza atacağımıza, hep birlikte söz veriyoruz.

 

Ey Büyük Atatürk! Varlığımız, emeğimiz, birliğimiz, beraberliğimiz bu topraklara armağan olsun. Açtığın yolda, gösterdiğin hedefe durmadan yürüyeceğimize TÜGİAD Ankara olarak ant içeriz.”

 

Ziyarette, TÜGİAD Ankara Yönetim Kurulu Başkanı Çakmaklı’nın yanı sıra Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Mert Terzioğlu, Necati Ekiz, Mustafa Kadooğlu, Egemen Ünal ve Akif Can Uman ile Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Sekreter Filiz Erol, Denetleme Kurulu Başkanı Şahan Turan, Yönetim Kurulu Üyesi ve Sayman Hakan Metin hazır bulundu. Ziyarette, ayrıca Yönetim Kurulu Üyeleri Selen Neşe, Dilan Peker, Furkan Yücel Çınar, Doğukan Yalı, Arda Özkul, Melda Şengil Meral, Serhat Güneş, Çimen Yıldırım Doğan, Anıl Can Özdemir, Özkan Arık ile TÜGİAD Ankara Şube Üyeleri Yusuf Dündar, Efe Özer, Cem Aksoy, Pelin Su Barut, Sarp Terzioğlu, Sedat Kuzeytepe ve Altan Palabıyıkoğlu yer aldı.