TÜGVA iftar düzenledi, faturayı kayyum yönetimindeki belediye ödedi

TÜGVA iftar düzenledi, faturayı kayyum yönetimindeki belediye ödedi
Bilal Erdoğan'ın kurucusu olduğu Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Van'da iftar yemeği düzenledi. Faturayı, kayyum tarafından yönetilen Van Büyükşehir Belediyesi ödedi.Sözcü'de yer alan habere göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın...
Bilal Erdoğan'ın kurucusu olduğu Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Van'da iftar yemeği düzenledi. Faturayı, kayyum tarafından yönetilen Van Büyükşehir Belediyesi ödedi.

Sözcü'de yer alan habere göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan’ın kurduğu Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Van Büyükşehir Belediyesi ile imzaladığı protokol gereği düzenledikleri tüm etkinlikleri belediyeye fatura ediyor.

TÜGVA verdiği iftar yemeği ve ulaşım faturası da aralarında bu protokol uyarınca kayyumla yönetilen Van Büyükşehir Belediyesi tarafından ödendi. 17 Mart’ta Evliya Çelebi Uygulama Oteli’nde düzenlenen iftar için ne kadar ödeme yapılmadığı bilinmiyor.

AKP kadroları iftarda

Yemeğe ise TÜGVA Genel Başkan Yardımcısı Selim Özaltun, Van Büyükşehir Belediyesi kayyumu  Van Valisi Ozan Balcı, AKP İl Başkanı Emre Güray, AKP Van Milletvekili Burhan Kayatürk, AKP Van Büyükşehir Belediye Başkan adayı Abdulahat Arvas da katıldı. İftarda ayrıca TÜGVA’nın 13 temsilcisinin aileleri yer aldı. Van Büyükşehir Belediyesi’nin kayyum yönetimi 8 Ağustos 2023 tarihinde atanmış meclis kararıyla TÜGVA ile 5 yıllık protokol imzalamış ve TÜGVA’nın tüm taleplerinin belediye tarafından karşılanması işbirliği protokolü imzalanmıştı.

TÜGVA talebini 14 Mart'ta gönderdi

Evliya Çelebi Uygulama Oteli’nde 17 Mart’ta verilen iftar yemeğinin bedelinin ödenmesi talebiyle 14 Mart’ta TÜGVA tarafından belediyeye yazı gönderildi.