Uğur Dündar, AKP'nin Trabzon adayı için Erdoğan'a seslendi: Buna nasıl izin veriyorsunuz?

Uğur Dündar, AKP'nin Trabzon adayı için Erdoğan'a seslendi: Buna nasıl izin veriyorsunuz?
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı ve Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’in Fenerbahçe ve Beşiktaş'ı şike yapmakla itham ettiği sözler büyük tepkiye yol açtı.Beşiktaş'tan konuya ilişkin sert açıklamalar...
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı ve Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’in Fenerbahçe ve Beşiktaş'ı şike yapmakla itham ettiği sözler büyük tepkiye yol açtı.

Beşiktaş'tan konuya ilişkin sert açıklamalar gelirken Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanı Uğur Dündar da Metin Genç'e çok sert tepki gösterdi.

"FETÖ ağzıyla nasıl konuşur"

Dündar, AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslenerek, "Sayın Erdoğan, sizin yargınız sizin atadığınız yargıtayın yüksek hakimleri 'şike yoktur, Fenerbahçe masumdur' şeklinde kesin bir karar vermesine rağmen hala daha sizin belediye başkan adayınız nasıl FETÖ ağzı ile konuşur?" diye sordu.

"Nasıl izin veriyorsunuz buna sayın cumhurbaşkanı?"

Dündar tepkisinin devamında şunları söyledi:

Bunu aramızdan biri ima şeklinde bile söylese ertesi gün savcılar enseden yapışır. Sizin belediye başkan adayınız nasıl olur da ısrarla bu iftirayı atabiliyor, artık yeter! Nasıl izin veriyorsunuz buna sayın cumhurbaşkanı? Buna bir dur deyin, her şey sizin elinizde, yeter artık!"