Ümit Özdağ '2028' için Cumhurbaşkanı adaylığını açıkladı

Ümit Özdağ '2028' için Cumhurbaşkanı adaylığını açıkladı
Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ,  2028 yılındaki genel seçimlerde Cumhurbaşkanı adayı olacağını açıkladı.Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Medyascope'ta gündeme ilişkin soruları yanıtladı.Özdağ, mevcut partileri...
Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ,  2028 yılındaki genel seçimlerde Cumhurbaşkanı adayı olacağını açıkladı.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Medyascope'ta gündeme ilişkin soruları yanıtladı.

Özdağ, mevcut partileri protesto edenlerin Zafer Partisi’ne geldiğini öne sürerek “Düzen partilerinin dışında üçüncü seçenek arayanlar Zafer Partisi’ne geliyor. Bu aynı zamanda mevcut düzene de bir protesto, bu aynı zamanda mevcut düzene de bir protesto” dedi.

Özdağ, ilk kez oy kullanan seçmenden, İYİ Parti’den, CHP’den, MHP’den ve belirli yerlerde AKP’ye oy veren seçmenlerden oy aldıklarını, anketlerde dördüncü ya da beşinci parti çıktıklarını aktardı.

"Cumhurbaşkanı adayı olacağım"

Gazeteci Fatih Altaylı'nın genel seçimlerle ilgili sorularını da yanıtlayan Özdağ, "Bundan sonraki ilk seçimlerde Zafer Partisi genel kurulu beni görevlendirirse cumhurbaşkanı adayı olacağım" dedi. Özdağ, ironi yaparak, “Özgür Özel’i inşallah 15 sene CHP’nin başında görürüm. Çok iyi bir genel başkan” diye konuştu.

[video width="428" height="240" mp4="https://www.gazetepencere.com/wp-content/uploads/2024/03/ssstwitter.com_1710862382774_1-online-video-cutter.com_.mp4"][/video]