Ümit Özdağ, İmamoğlu’nu ‘Ciddi bir tehdit ve tehlike’ olarak gördüğünü söyledi

Ümit Özdağ, İmamoğlu’nu ‘Ciddi bir tehdit ve tehlike’ olarak gördüğünü söyledi
Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu, "Ciddi bir tehdit ve tehlike" olarak gördüğünü söyledi.Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, sosyal medya fenomeni Halil...
Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu, "Ciddi bir tehdit ve tehlike" olarak gördüğünü söyledi.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, sosyal medya fenomeni Halil İbrahim Göker’in programına konuk oldu. Özdağ burada İmamoğlu’na yönelik eleştirilerini sıraladı. Özdağ, İmamoğlu’nun ‘tehdit ve tehlike’ olarak gördüğünü dile getirdi.

CHP'nin ve İmamoğlu'nun DEM Parti ile temaslarına değinen Özdağ, İmamoğlu'nu Türkiye için "ciddi bir tehdit ve tehlike" olarak gördüğünü söyledi.

Özdağ'ın şunları söyledi:

"Siyaseten kutsal olmayan bir siyasetçi. Ben İmamoğlu'nu Türkiye için ciddi bir tehdit olarak, tehlike olarak görüyorum. Siz Diyarbakır'a gidip HDP'lilerle PKK'nın sözde anıtı önünde fotoğraf çektireceksiniz sonra İstanbul'a döneceksiniz, İstanbul'da bir reklam ajansının tasarladığı belli olan bir cümle kuracaksınız; 'Mustafa Kemal Atatürk'le bir bardak kahve içmek isterdim.' Çok reklam bu, yüzde 100 samimiyetsiz. Mesele onu aşıyor. CHP, DEM'le ittifak peşinde olan bir parti."