Ümit Özdağ'dan Yeni Şafak yazarına: Tosun iftiracı; Starbucks basmaktan başka ne yaptınız?

Ümit Özdağ'dan Yeni Şafak yazarına: Tosun iftiracı; Starbucks basmaktan başka ne yaptınız?
Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ, kendisine ve partililere yönelik 'Nazi yavruları' ifadesini kullanan Yeni Şafak yazarı İsmail Kılıçaslan'a sosyal medya hesabından yanıt verdi. Özdağ, "Sizin davanızda siz ne yaptınız Starbucks...

Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ, kendisine ve partililere yönelik 'Nazi yavruları' ifadesini kullanan Yeni Şafak yazarı İsmail Kılıçaslan'a sosyal medya hesabından yanıt verdi. Özdağ, "Sizin davanızda siz ne yaptınız Starbucks basmaktan başka? Bizim aramızda Yahudi Cesaret ödülü alan yok. Siz aranızda var mı? Bizim davamız sizin Ege’de Yunan ordusunun işgal etmesine izin verdiğiniz adaları geri almak. Bizim davamız Süleyman Şah türbesini eski yerine, Türk topraklarına taşımak" dedi.

Yeni Şafak yazarı İsmail Kılıçaslan, bugünkü "Açık bir yara yahut Ümit Özdağ’ın ateş ettiği yerler" başlıklı yazısında "Çok tuhaf bir düzleme ilerledi gözümüzün önünde Ümit Özdağ ve onun Nazi yavruları. “Mülteci düşmanlığı” ile başlattıkları siyasal yürüyüşlerini önce “soykırım planı yapılan telegram grupları” kurarak berkittiler. Ardından, mülteci düşmanlığı üzerinden asıl dertleri olan Arap düşmanlığının “asıl mihveri” haline geldiler" ifadesini kullandı.

Kılıçaslan yazısında Özdağ ve Zafer Partilileri 'Siyonizm destekçiliği' ile suçladı.

Özdağ yanıt verdi

Sosyal medya hesabından hakkındaki yazıya cevap veren Özdağ, "AKP’nin Gazze politikası iğrenç. Bir yandan İsrail’e Türk limanlarından mal sevkiyatı devam ediyor diğer yandan İncirlik’ten Kıbrıs’a giden silahlar İsrail ordusuna teslim ediliyor. Kürecik, İsrail’e stratejik güvenlik vermeye devam ediyor. AKP’lilerde Starbucks basıp kahve dökerek İsrail’i çok korkutuyorlar. Aşağıdaki tosun gibi iftiracılarda Zafer Partisi, “Filistin Türk Milleti’nin davası değildir@ diyerek İsrail’e destek oluyor yalanını söylüyorlar" dedi.

Özdağ şöyle devam etti:

"Sizin davanızda siz ne yaptınız Starbucks basmaktan başka? Bizim aramızda Yahudi Cesaret ödülü alan yok. Siz aranızda var mı? Bizim davamız sizin Ege’de Yunan ordusunun işgal etmesine izin verdiğiniz adaları geri almak. Bizim davamız Süleyman Şah türbesini eski yerine, Türk topraklarına taşımak"