Ümraniye'de bina çöktü!

Ümraniye'de bina çöktü!
İstanbul Ümraniye'de metro çalışmaları sırasında yolda çökme yaşandı. Çöken yolun hemen yanındaki bina tedbir amaçlı boşaltıldı. Boşaltılan bina dakikalar sonra çöktü.Son dakika haberine göre;  Ümraniye'de metro çalışması...
İstanbul Ümraniye'de metro çalışmaları sırasında yolda çökme yaşandı. Çöken yolun hemen yanındaki bina tedbir amaçlı boşaltıldı. Boşaltılan bina dakikalar sonra çöktü.

Son dakika haberine göre;  Ümraniye'de metro çalışması sırasında caddede çökme meydana geldi. Çökmenin meydana geldiği alanda bir bina çökme tehlikesine karşı boşaltıldı.

Bir otomobil de oluşan çukurun kenarında askıda kalırken olay yerine ekipler sevk edildi. Cadde trafiğe kapatılarak geniş güvenlik önlemleri alındı.

Dakikalar sonra bina da çöktü.

"Ölü ya da yaralı yok"

Valilikten açıklama

İstanbul Valiliği'nden yapılan açıklamada "18 Ocak 2024 Günü Göztepe - Ümraniye Metro hattında meydana gelen kısmi göçük nedeniyle Ümraniye Elmakent Mahallesi Seyrantepe Caddesi üzerinde bulunan ve kullanılmayan üç katlı binada çökme meydana gelmiştir. Binanın boş olması nedeniyle olayda herhangi bir ölü ya da yaralı bulunmamaktadır. Bina çevresinde gerekli güvenlik tedbirleri alınmıştır" ifadeleri yer aldı.