Ünlü futbolcunun annesinden itiraf: Oğlum kadınları taciz ediyor

Ünlü futbolcunun annesinden itiraf: Oğlum kadınları taciz ediyor
Daha önce kız arkadaşı intihar eden Bayern Münih'in eski stoperi Jerome Boateng'in annesinden çok konuşulacak iddialar ortaya atıldı. Oğlunun kadınları taciz ettiğini açıklayan kadının itirafları, kamuoyunda etkisi yarattı.İtalya...
Daha önce kız arkadaşı intihar eden Bayern Münih'in eski stoperi Jerome Boateng'in annesinden çok konuşulacak iddialar ortaya atıldı. Oğlunun kadınları taciz ettiğini açıklayan kadının itirafları, kamuoyunda etkisi yarattı.

İtalya Serie A kulübü Salernitana'da forma giyen Bayern Münih'in eski stoperi Jerome Boateng'in annesinin yaptığı son açıklama büyük şok etkisi yarattı.

"Kadınları taciz ediyor"

Jerome Boateng'in annesi, Berlinli bir avukata gönderdiği 25 Mart 2021 tarihli e-postada, oğlunun yıllardır kadınlara zihinsel ve fiziksel tacizde bulunduğunu ileri sürdü. Alman basınından Spiegel'de yer alan habere göre açıklamada, "Oğlum yıllardır kadınları zihinsel ve fiziksel olarak taciz ediyor. Kasia Lenhardt kendi canına kıydı ve hâlâ bu davranışının sonuçlarıyla yüzleşmek istemiyor" ifadeleri yer aldı.

Eski kız arkadaşı intihar etti

Boateng'in eski kız arkadaşı Kasia Lenhardt'ın 9 Şubat 2021'de Berlin'deki trajik intiharının ardından geldi. Lenhardt'ın ölümüyle ilgili yapılan soruşturmalarda kadının Boateng ile ilişkisindeki şiddet iddialarını destekleyen ikna edici kanıtlar ortaya çıkmıştı.

Ayrıca Boateng'in, Lenhardt intihar etmeden kısa bir süre önce ona bedensel zarar verdiği ve Lenhardt'ın şikâyette bulunma niyetinde olduğu iddia edildi. Lenhardt'ın telefonundan alınan sohbet mesajları, onun maruz kaldığı iddia edilen tacizin üzücü bir resmini çiziyor. Ekim 2019'da Lenhardt, Boateng'in şiddet uyguladığına dair iddiaları belgeledi ve onun neden olduğu kırık başparmaklar ve hematomlar gibi yaralanmaları ayrıntılarıyla anlattı.

"Müvekkilim hiçbir zaman fiziksel saldırıda bulunmadı"

Boateng'in avukatı ise konuyla ilgili şunları söyledi: "Devam eden davalar nedeniyle müvekkilimizin sorularınızı ayrıntılı olarak yanıtlaması şu anda mümkün değil. Bu nedenle temel olarak büyük ölçüde yanlış bilgilendirilmişsiniz. Müvekkilim hiçbir zaman fiziksel saldırıda bulunmadı."

Annesinin açıklamasının ardından Jerome Boateng, Instagram'dan bir hikâye paylaşarak şu notu düştü: "Tanrı'nın zamanlaması gerçeğin ortaya çıkması için bir sabır."