Valiler de dört koldan AKP kampanyasının içinde

Valiler de dört koldan AKP kampanyasının içinde
Gazete Pencere - Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bu akşam saat 20.23'te Karadeniz doğal gazı ile ilgili "müjde" açıklaması bekleniyor. Kamu görevlisi olan valiler de bu kampanya için dört koldan çalışmaya...

Gazete Pencere - Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bu akşam saat 20.23'te Karadeniz doğal gazı ile ilgili "müjde" açıklaması bekleniyor. Kamu görevlisi olan valiler de bu kampanya için dört koldan çalışmaya başladı.

Ankara Valiliği, bu akşam şehrin en işlek noktalarından birisi olan Kızılay Meydanı'na Erdoğan'ın konuşması için led ekranlar hazırlıyor.

Valiliğin basın grubuna yaptığı bilgilendirmede şu ifadeler yer aldı:

"20 Nisan 2023 Perşembe günü Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın teşrifleriyle "Türkiye Petrolleri Sakarya Gaz Sahası Karadeniz Doğal Gazı Devreye Alma Töreni" etkinliği gerçekleşecektir.

Ankara Kızılay Meydanı'ndaki led ekranlarda vatandaşlarımıza yönelik bilgilendirme videoları yayınlanacaktır.

Tesis açılışına binaen 20 Nisan 2023 günü saat 20.23'te başlayacak olan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın açılış konuşmasının canlı olarak verilmesinin ardından yayınlar tamamlanacaktır. Bilgilerinize sunulur."