Yazar Buket Uzuner'den çağrı: Biz kadınlar oy deposu değiliz. Kadıköy, kadın belediye başkanı hakediyor

Yazar Buket Uzuner'den çağrı: Biz kadınlar oy deposu değiliz. Kadıköy, kadın belediye başkanı hakediyor
Yazar Buket Uzuner, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e Kadıköy Belediyesi için çağrıda bulundu. Yazar Buket Uzuner, sosyal medya hesabı X'ten (Twitter) yaptığı paylaşımda CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e çağrıda bulundu.Kadıköy...

Yazar Buket Uzuner, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e Kadıköy Belediyesi için çağrıda bulundu.

Yazar Buket Uzuner, sosyal medya hesabı X'ten (Twitter) yaptığı paylaşımda CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e çağrıda bulundu.

Kadıköy Belediyesi için Özel'e çağrıda bulunan Uzuner, Kadıköy Belediyesi'nde önceki dönemlerde tercih edilen belediye başkan adaylarının, tercih edilme yöntemini eleştirerek, Kadıköy Belediyesi'nin kadın belediye başkanı hakettiğini vurguladı.

Uzuner'in paylaşımı şu şekilde:

"Sayın Özgür Özel,

Size Kadıköylü bir kadın yurttaş ve 1 ilçe mahallesinin 10 yıllık muhtarlık üyesi olarak yazıyorum. Türkiye’de en fazla üniversite mezunu kadının yaşadığı Kadıköy eş-dost erkek değil saygın, halkla iletişimi olan, laik bir kadın belediye başkanı hakediyor.

Kişisel olarak benim siyasi hırsım olmadığını okurlar ve dostlar bilir. Ben size Kadıköylü kadın yurttaşlar olarak yıllardır konuştuklarımızı artık sizin de duymanız için yazıyorum. Biz kadınlar sadece oy deposu değiliz. Teşekkürlerimle"