Yiğide savaş bayramdır

Yiğide savaş bayramdır
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun da aralarında bulunduğu 10 milletvekili hakkındaki dokunulmazlık fezlekeleri TBMM’ye sevk edildi. Fezlekelerin sekizi CHP, ikisi ise HDP milletvekillerine ait.Hakkında fezleke düzenlenen...

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun da aralarında bulunduğu 10 milletvekili hakkındaki dokunulmazlık fezlekeleri TBMM’ye sevk edildi. Fezlekelerin sekizi CHP, ikisi ise HDP milletvekillerine ait.
Hakkında fezleke düzenlenen CHP yöneticileri arasında Parti Sözcüsü Faik Öztrak ile Genel Başkan Yardımcıları Oğuz Kaan Salıcı, Muharrem Erkek, Fethi Açıkel ve Veli Ağbaba da bulunuyor.
Kılıçdaroğlu’nun başdanışmanlarından İzmir Milletvekili Tuncay Özkan ile İstanbul Milletvekili Yunus Emre’nin de dokunulmazlığının kaldırılması talep ediliyor.
Kılıçdaroğlu ve parti yöneticileri için hazırlanan fezlekelerin CHP’nin hakkında toplatma kararı verilen “21 Soruda FETÖ’nün Siyasi Ayağı” broşürü olduğu biliniyor.
HDP Batman Milletvekili Ayşe Acar Başaran ile Antalya Milletvekili Kemal Bülbül’ün de dokunulmazlık fezlekeleri de TBMM’ye iletildi.
Meclis’e yeni gönderilen fezlekeler de diğer dokunulmazlık fezlekeleri gibi TBMM Anayasa ve Adalet Karma Komisyonu’na sevk edildi. 

HODRİ MEYDAN

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Twitter hesabından paylaştığı video ile “Fezleke göndermiş, dokunmazlığımı kaldıracakmış… Hodri meydan!” dedi.
Kılıçdaroğlu, açıklamasında şunları söyledi:
“Ülke lebaleb hasta, hastanelerde yer yok. 128 milyar doların nereye gittiği belli değil, gece yarısı muhalefet partisinin ofislerini basıyorlar vinçlerle. Gündemi değiştirmek gerekiyor, algıcıların algıları tutmadı. Şimdi ne yapıyorlar? Fezleke düzenliyorlar Kılıçdaroğlu’nun dokunulmazlığını kaldıracağız diye. Önemli olan Kılıçdaroğlu değil önemli olan ülke. Kılıçdaroğlu fanidir. Ne yaparsanız yapın, ne söylerseniz söyleyin, yiğide savaş bayramdır. Hodri meydan.”