YOUTUBER’DAN ‘YKS OYUNU’

YOUTUBER’DAN ‘YKS OYUNU’
İstanbul’da YKS’nin ikinci oturumuna girmek için okula son anda yetişen ve okul kapısında yere düşen kişinin Youtuber Görkem Varlık olduğu ortaya çıktı. Varlık'ın "Amacım falan yok. O yüzden heyecanlı falan değilim. Çünkü...

İstanbul’da YKS’nin ikinci oturumuna girmek için okula son anda yetişen ve okul kapısında yere düşen kişinin Youtuber Görkem Varlık olduğu ortaya çıktı. Varlık'ın "Amacım falan yok. O yüzden heyecanlı falan değilim. Çünkü okusam aylık 3-3,5 bin lira maaş alacağım, bunun için bu kadar kasmaya gerek yok kafasındayım" sözleri 2 sene önce de gündem olmuştu.

Boş Kağıtla Sınava Girmeye Çalıştı

Varlık giriş belgesi olmadığı için sınava giremediğini öne sürerek “Giriş belgemi 4 yaşındaki ufak kuzenime çıkarmasını söylemiştim, meğer bana boş kağıt vermiş” İfadelerini kullandı.

Dışarıda bulunan gazetecilere açıklama yapan Varlık'ın iki sene önce de röportaj verdiği belirlendi.

SINAVDAN HASTANEYE…

Sınavdan çıkan öğrenci koronavirüs şüphesiyle hastaneye yatırıldı.

Diyarbakır’da YKS'den çıkan öğrenci, koronavirüs şüphesiyle hastaneye kaldırıldı. Öğrenciye Covid-19 testi yapılacak

Sınav sonrası sınıftan çıkan F.K'nin öksürük ve yüksek ateş şikayetleri üzerine okula koruyucu ekipmanla sağlık görevlileri geldi.

Alan Yeterlilik Testi’nden Covid-19 Testi’ne!

F.K, koronavirüs şüphesiyle ambulansla Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. Hastanede tedaviye alınan F.K' ye test yapılacağı öğrenildi.