YRP lideri Erbakan'dan 31 Mart çıkışı: 'Milli Görüş Bayramı' olacak

YRP lideri Erbakan'dan 31 Mart çıkışı: 'Milli Görüş Bayramı' olacak
Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan," "31 Mart, Milli Görüş Bayramı olacak, Yeniden Refah Bayramı olacak, ahlaklı belediyecilik bayramı olacak" dedi.Fatih Erbakan, partisinin Ankara adayı Suat Kılıç ile Pursaklar Hicret...
Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan," "31 Mart, Milli Görüş Bayramı olacak, Yeniden Refah Bayramı olacak, ahlaklı belediyecilik bayramı olacak" dedi.

Fatih Erbakan, partisinin Ankara adayı Suat Kılıç ile Pursaklar Hicret Camisi'nde cuma namazı kıldı. Ardından Erbakan ve Kılıç, seçim otobüsü üzerinden halka hitap etti. Erbakan, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri'nin, Yeniden Refah Partisi'nin sandıkları patlatacağı bir seçim olacağını söyleyerek, "Meydanlara, sokaklara, caddelere, Türkiye'nin her köşesinden gelen müjdeli haberlere dayanarak bunları söylüyorum. Bizimle hiç ilgili olmayan profesyonel anket firmalarının yapmış olduğu anket sonuçlarına dayanarak söylüyorum ve Yeniden Refah Partimizin resmi üye sayısına dayanarak söylüyorum. 31 Mart, Milli Görüş Bayramı olacak, Yeniden Refah Bayramı olacak, ahlaklı belediyecilik bayramı olacak inşallah. Milli Görüş, 55 sene boyunca hakkın hakim kılınması için, 'önce ahlak ve maneviyat' anlayışının hakim olması için, adil bir düzenin hakim olması için, paylaşımda, yönetimde adaletin tesis edilmesi için siyaset yaptı. Hiç kimseye kazandırmak veya kaybettirmek için, 'şunlar yerine bunlar olsun' , 'bunlar yerine şunlar gelsin’ diye asla siyaset yapmadı. Bugün de Milli Görüş ruhunun temsilcisi Yeniden Refah Partimiz aynı amaç doğrultusunda, aynı ruhla, aynı istikamette Ankara'mızda ve Türkiye’de Milli Görüş Belediyeciliği ile milletimizi buluşturmak için, ahlaklı belediyecilikle milletimizi buluşturmak için yoluna devam ediyor ve Türkiye’nin en hızlı büyüyen siyasi partisi olarak başa güreşiyor" diye konuştu.

Kılıç: Yolumuz millete hizmet yoludur

Suat Kılıç ise "Türkiye Cumhuriyetimizin başkenti, baş şehrimiz Ankara’yı yeniden Milli Görüş, yeniden adil düzen, yeniden Refah belediyeciliği ile inşallah buluşturmak üzere bu yola çıkmış bulunuyoruz. Cenabıhak yolumuzu açık eğlesin. Çıkmış olduğumuz bu yol, millete hizmet yoludur. Bu yol, milletle yürünecek olan bir yoldur. Aziz milletimize hizmet etmek, şereflerin en büyüğüdür. Türkiye Cumhuriyeti'nin başkentine hizmetkar olmak ,onurların en yücesidir. İnşallah halkın rızasına erişerek, hakkın rızasına sizlerle birlikte nail olacağız. Çok muhterem genel başkanımız her an, her gün, hep yanımızda, hep arkamızda. El ele, yürek yüreğe, bilek bileğe Ankara'mıza inşallah yeniden özlenen günleri sizlerle birlikte kavuşturacağız" dedi.

Erbakan ve Kılıç, daha sonra Pursaklar Seçim Koordinasyon Merkezinin açılışını yaptı. Burada konuşan Kılıç, "Gerçekten can siperane bir çalışma döneminin içerisinden geçiyoruz. Merhum Necmettin Erbakan hocamızın dediği gibi tam manasıyla, malıyla, canıyla, cihat imtihanının tam ortasındayız. 27’nci günümüz sahada. Geriye kaldı 23-24 günümüz. Kadınlarımız, özellikle sizler geceleri gündüzlere katarak kapı kapı, komşu komşu, elti, bacı, görümce ne varsa herkese ulaşmakla mükellefiz. Herkese telefon açacağız, mesajlar atacağız" diye konuştu. (DHA)