Yunan basını Fatih Terim'i yerden yere vurdu

Yunan basını Fatih Terim'i yerden yere vurdu
Yunanistan'da Panathinaikos'u çalıştıran teknik direktör Fatih Terim'e Yunan basınından sert eleştiriler geldi. Panathinaikos'un lig sonuncusu ile berabere kalması üzerine Fatih Terim için Yunan basınında "Hayal kırıklığı"...
Yunanistan'da Panathinaikos'u çalıştıran teknik direktör Fatih Terim'e Yunan basınından sert eleştiriler geldi. Panathinaikos'un lig sonuncusu ile berabere kalması üzerine Fatih Terim için Yunan basınında "Hayal kırıklığı" ifadeleri kullanıldı.

Türkiye'de son olarak Galatasaray'ı çalıştıran ve 2022 yılında görevini bırakan tecrübeli teknik direktör, yaklaşık 2 yıllık aranın ardından teknik direktörlüğe geri döndü.

Yunanistan'ın Panathinaikos takımına sürpriz bir imza atan Fatih Terim, köklü kulüp ile şampiyonluk mücadelesi veriyor.

Yunan ekibinin başında şu ana kadar 15 resmi maçta görev yapan Terim, 8 galibiyet, 5 beraberlik ve 2 mağlubiyet yaşadı.

Yunanistan Kupası'nda finale yükselmeyi de başaran Panathinaikos, ligde 52 puanla üçüncü sırada yer alıyor.

Yunanistan'da normal sezonun bitmesine 2 hafta kala zirveyle arasında 3 puan fark bulunan Fatih Terim'in ekibi, play-off maçlarında şampiyonluk için mücadele edecek.

Kabusu yaşadı

Ligde oynadığı Kifisias maçında 1-1 berabere kalan Panathinaikos'ta Fatih Terim'e tepkiler adeta çığ gibi büyüdü.

Lig sonuncusuna karşı 10 kişi kalan ve 2 puan bırakan Fatih Terim, taraftarların ve Yunan basınının eleştirilerine maruz kaldı.

Sabah'ta yer alan habere göre Yunan medyası, Fatih Terim'in Panathinaikos'unu yerden yere vurarak son dönemdeki performanslarının hayal kırıklığı olduğunu yazdı.

Taraftarlar da yerden yere vurdu

Panathinaikos taraftarlarının birçoğu "Lig zaten bitti" yorumları yaparken bazı taraftarlar ise ironik bir şekilde "Bu zaten Ivan Jovanovic'in suçu" yorumlarında bulundu.

Panathinaikoslu bazı taraftarlar Alafouzos'un Terim'i gönderip Jovanovic'i şansı varken geri getirmesini isterken bazıları ise başkan ve Terim'in aynı anda istifa etmeleri gerektiğini söyledi.

Cezayı futbolculara kesti

Öte yandan Panathinaikos Başkanı Alafouzos, son 2 maçta kaybedilen 4 puan sonrası futbolculara para cezası verdi.