‘Z kuşağında açık ara birinciyiz’

‘Z kuşağında açık ara birinciyiz’
AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, Edirne’de Keşan ilçesindeki Gökçetepe Tabiat Parkı’nda düzenlenen etkinliğe katıldı. Kurtulmuş, “İstanbul inşallah yeniden güçlü bir konuma gelecek. 2023’te Cumhurbaşkanımız...

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, Edirne’de Keşan ilçesindeki Gökçetepe Tabiat Parkı’nda düzenlenen etkinliğe katıldı. Kurtulmuş, “İstanbul inşallah yeniden güçlü bir konuma gelecek. 2023’te Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı sandıklardan açık ara önde çıkararak yeniden cumhurbaşkanı seçtirmek için çalışacağız. Bir de İstanbul’da yarım kalan bir hesap var, geçen seçimden malum. O hesabı da 2024’te inşallah sandıklarda göreceğiz ve AK Parti, İstanbul’da Büyükşehir Belediyesi seçimlerini kazanacak inşallah” dedi.
“Bu Z kuşağı meselesi algı operasyonunun bir parçasıdır” diyen Kurtulmuş, “Kendileri de anket yaptırıyorlar, bütün yapılan anketlerde onların Z kuşağı dediği 18-30 yaş arasındaki gençlerde birinci parti AK Parti’dir hem de açık ara AK Parti’dir” ifadelerini kullandı.
Z kuşağı son dönemde iktidarı sosyal medya üzerinden protesto etmesiyle sık sık gündeme geliyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın YouTube’dan yayınlanan videosuna “oy moy yok” etiketiyle tepki göstermişlerdi. Ayrıca başka videoyu da “dislike” yağmuruna tutmuşlardı.