"3 yaşındaki çocuğa taciz"in sorulduğu vatandaştan sığınmacı savunması: Gözümle görmediğime inanmam

"3 yaşındaki çocuğa taciz"in sorulduğu vatandaştan sığınmacı savunması: Gözümle görmediğime inanmam
Gebze'de yapılan bir sokak röportajında "3 yaşındaki çocuğa taciz"in sorulduğu vatandaş, "Gözümle görmediğime inanmam" dedi. “Kanal Dünya” isimli YouTube kanalının yaptığı sokak röportajında konuşan kadın, “alım...

Gebze'de yapılan bir sokak röportajında "3 yaşındaki çocuğa taciz"in sorulduğu vatandaş, "Gözümle görmediğime inanmam" dedi.

“Kanal Dünya” isimli YouTube kanalının yaptığı sokak röportajında konuşan kadın, “alım gücünün çok iyi olduğunu” söyleyerek şöyle konuştu:

“Bence herkesin alım gücü çok iyi. Restoranlara AVM'lere bakıyoruz, her yer dolu. Reis devam ettikçe sıkıntı yok. Durmak yok, yola devam. 15 bin maaş alıyorum, kiram 3500. Avrupa ülkeleri daha zor durumda. Amerika, İtalya, Rusya zaten kötü durumda. Türk milleti olarak çok iyi durumdayız. İnişler çıkışlar oluyor, çok normal. Millet ekmek bulamıyor yemeye Avrupa ülkelerinde. Siz bir Avrupa'ya çıkın bence."

“Sığınmacılar ile bir sorununuz var mı” sorusunu soran muhabir, “Bana dokunmayan yılan bin yaşayabilir. Herkes kendini bildikten sonra hiçbir şey olmaz” yanıtını aldı.

Zeytinburnu’nda 3 yaşındaki çocuğa Afgan bir kişinin taciz ettiği iddiasının sorulduğu kadın, “Gözümle görmediğime inanmam” dedi.