Metro'da Tevhid bayrağı tartışması: ''Bu bayrağı istediğim yerde açarım''

Metro'da Tevhid bayrağı tartışması: ''Bu bayrağı istediğim yerde açarım''
Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde, İstanbul'da bir grubun metroda Tevhid bayrağı açarak yolculuk yaptığı görüntülendi. Tevhid bayrağı açılmasına tepki gösteren yolcu ile tartışan grup, ''Gençleri provoke edemezsin....
Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde, İstanbul'da bir grubun metroda Tevhid bayrağı açarak yolculuk yaptığı görüntülendi. Tevhid bayrağı açılmasına tepki gösteren yolcu ile tartışan grup, ''Gençleri provoke edemezsin. Bu bayrağı istediğim yerde açarım'' sözlerini kullandı.

Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde İstanbul'da bir grubun metroda Tevhid bayrağı açarak yolculuk yaptığı anlar görüldü. Bayrağı taşıyan gruba tepkiler gecikmeden, gelen tepkiler üzerine grupta bulunanlar ile yolcular arasında tartışma çıktı.

Gruba tepki gösteren bir kadın ''Burası laik bir ülke burada bu bayrağı açamazsınız'' dedi. Grupta bulunan bir kişi bayrağı göstererek kendini savundu, ''Burası Müslüman bir ülke istediğim yerde bu bayrağı açarım'' dedi.

[video width="1920" height="1080" mp4="https://www.gazetepencere.com/wp-content/uploads/2024/01/bayrak.mp4" autoplay="true"][/video]