Muhalefeti terörist diye suçlayan Destici'nin Fethullah Gülen'i övdüğü videolar gündem oldu

Muhalefeti terörist diye suçlayan Destici'nin Fethullah Gülen'i övdüğü videolar gündem oldu
Tüm muhalefet partilerini 'terörist' olmakla suçlayan BBP lideri Mustafa Destici'nin, Fethullah Gülen ismini geçmiş yıllarda defalarca övdüğü ve selam gönderdiği görüntüleri ortaya çıktı. Gelecek Partisi Genel Sekreteri Hasan...
Tüm muhalefet partilerini 'terörist' olmakla suçlayan BBP lideri Mustafa Destici'nin, Fethullah Gülen ismini geçmiş yıllarda defalarca övdüğü ve selam gönderdiği görüntüleri ortaya çıktı. Gelecek Partisi Genel Sekreteri Hasan Seymen, Destici’nin söz konusu paylaşımını yargıya taşıdı. 

Gelecek Partisi Genel Sekreteri Hasan Seymen, aralarında CHP, İYİ Parti, DEM Parti, Gelecek Partisi, DEVA Partisi'nin de yer aldığı 25 partinin logosunun ve isminin bulunduğu görseli “Türkiye Cumhuriyeti devletini ve Türk milletini terör eylemleriyle teslim almaya çalışanlar hüsrana uğrayacaktır” notuyla sosyal medyada paylaşan Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici'nin Fethullah Gülen ismini geçmiş yıllarda defalarca övdüğü ve selam gönderdiği görüntüleri ortaya çıktı.

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici X hesabında aralarında CHP, İYİ Parti, DEM Parti, Gelecek Partisi, DEVA Partisi’nin de bulunduğu 25 partinin logosunun ve isminin yer aldığı bir görsel paylaştı.

Destici, paylaşımında; “Seçimlerde terör örgütünün siyasi şubesi ile işbirliği yapıyorsanız; onların işbirliği yaptıkları ile ortaklık ediyorsanız; birtakım menfaatler için mutabakat metinleri imzalıyor ve bir kaç bakanlık-koltuk için PKK'nın, TİKKO’nun, DHKPC'nin partileri ile aynı adaya oy istemişseniz; bugün yaptığınız sahte kınamaların milletimiz nezdinde hiçbir kıymeti harbiyesi yoktur. Kimse unutmasın: Türkiye Cumhuriyeti devletini ve Türk milletini terör eylemleriyle teslim almaya çalışanlar hüsrana uğrayacaktır” ifadelerini kullandı.

Öte yandan, Gelecek Partisi Genel Sekreteri Hasan Seymen, Destici’nin söz konusu paylaşımını yargıya taşıdı. Seymen, Destici hakkında bugün Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulunarak hakaret suçu işlenildiği gerekçesiyle kamu davası açılmasını talep etti.