Polat çiftine ait lüks arabalar artık polis arabası oldu

Polat çiftine ait lüks arabalar artık polis arabası oldu
Lüks hayatı ile dikkat çeken Engin Polat ve Dilan Polat'ın 'kara para aklama' iddiası ile tutuklanmalarının ardından tüm mal varlıklarına el konulan sanıkların lüks arabaları ise emniyet teşkilatının envanterine girdi.Engin...

Lüks hayatı ile dikkat çeken Engin Polat ve Dilan Polat'ın 'kara para aklama' iddiası ile tutuklanmalarının ardından tüm mal varlıklarına el konulan sanıkların lüks arabaları ise emniyet teşkilatının envanterine girdi.

Engin Polat ve Dilan Polat çiftine ait olan araçlara el koyulma görüntülerinin ardından yapılan operasyonda toplam 25 araca el konulduğu bilgisi aktarıldı. Bu araçların 13 tanesi ise Emniyet'e getirilerek sergilenmeye başladı.

Sergilenen araçlar arasında Mercedes marka lüks VIP minibüs ve önceki videoda el konulma görüntüleri paylaşılmayan bazı araçlar dikkat çekti. Polat çiftine ait el konulan ve sergilenen Emniyetin envanterine giren 13 araç şöyle:

Ferrari 296 GTB, Porsche Panamera, Mercedes G Serisi, Mercedes E Serisi, Mercedes Vito VIP minibüs, Ford Focus, Volkswagen Golf, Fiat Egea, Honda Civic, 2 adet Dacia Sandero, Renault Clio ve Audi A3.