Ahmet Davutoğlu'ndan İBB tartışmalarına değindi: Ne ihanet ettim diyenler ne de İstanbul'u atlama tahtası olarak görenler...

Ahmet Davutoğlu'ndan İBB tartışmalarına değindi: Ne ihanet ettim diyenler ne de İstanbul'u atlama tahtası olarak görenler...
CHP listelerinden seçimlere girerek milletvekili seçilen Gelecek Partili Selim Temurci, Murat Kurum'a kaybettiren olmamak için İBB adaylığı teklifini kabul etmediğini söyledi. Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu da partisinin yönetim...
CHP listelerinden seçimlere girerek milletvekili seçilen Gelecek Partili Selim Temurci, Murat Kurum'a kaybettiren olmamak için İBB adaylığı teklifini kabul etmediğini söyledi. Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu da partisinin yönetim kurulu toplantısında yaptığı açıklamada tartışmalara açıklık getirdi.

CHP listelerine girerek milletvekili olan Selim Temurci'nin AKP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum'a destek açıklamasında bulunması tartışmaya yol açtı.

Temurci, yerel seçimlerde İstanbul’da AK Parti’nin adayı Murat Kurum’u desteklemeye ‘yakın’ olduğunu söylemişti. Temurci’nin bu sözlerine CHP’den tepkiler gelmişti.

Temurci bugün sözlerine ‘açıklık’ getirdi. Sözcü’den İsmail Saymaz’a konuşan Temurci, “AK Parti kitlesiyle karşı karşıya gelmemek, Murat Kurum’a kaybettiren olmamak için” partisinden gelen İstanbul adaylığı teklifini reddettiğini söyledi.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu da partisinin yönetim kurulu toplantısında yaptığı konuşmada İstanbul tartışmalarına açıklık getirdi.

"İstanbul'u ihya edecek olanlar bizden destek alabilir"

Davutoğlu, "Ne İstanbul’a ihanet ettim diye itiraf edenler bizden destek alabilir ne de İstanbul’u bir başka makama atlama tahtası olarak görenler destek alabilir. İstanbul'u İstanbullu olarak ihya edecek olan bizden destek alabilir" dedi.