Perinçek'ten seçim açıklaması: Bu seçimde muhtarlıklar kazandık"

Perinçek'ten seçim açıklaması: Bu seçimde muhtarlıklar kazandık"
Zafer Partisi lideri Doğu Perinçek, yerel seçimlerde başarılı olduklarını söyledi. Perinçek, "Vatan Partisi’nin şöyle bir başarısı var; Bu seçimde muhtarlıklar kazandık" dedi.Zafer Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek,...
Zafer Partisi lideri Doğu Perinçek, yerel seçimlerde başarılı olduklarını söyledi. Perinçek, "Vatan Partisi’nin şöyle bir başarısı var; Bu seçimde muhtarlıklar kazandık" dedi.

Zafer Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, yerel seçim sonuçlarını değerlendirdi.

Ulusal TV'de konuşan Perinçek, yerel seçimlerde başarılı olduklarını söyledi.

Perinçek, "Vatan Partisi’nin şöyle bir başarısı var; Bu seçimde muhtarlıklar kazandık" diye konuştu.

Perinçek, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Türkiye artık çözüm gündemine girmiştir. AK Parti ve MHP, ABD’nin ve batının dayattığı politikalara teslim oldu. Bunun içinde İsrail severliği de var. Hem ekonomide hem de dış politikada teslim oldular. Artık bundan sonra AK Parti ve MHP’nin Türkiye’yi yönetmesi çok zor. Türkiye’yi CHP-PKK ortaklığı da yönetemez. Bunu da verilerden anlıyoruz. Afyon eskiden beri AK Parti’nin kalesidir. Afyon’da CHP adayı Burcu Köksal çıktı, ‘Ben DEM Parti’yi belediyenin kapısından içeri almayacağım.’ dedi. CHP’nin oyları Afyon’da füze gibi fırladı. AK Parti ve MHP’nin sırtını yere vurdu. Onların Batı dayatması politikalarının da sırtını yere vurdu. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan da aynı tavrı almıştı. CHP, PKK’ya kapısını kapattığı yerde en büyük atağını yaptı. AK Parti ve MHP ortaklığı ABD emperyalizmine tavır almamanın bedelini ödedi"