Ali Atay: Ölümlü Dünya'nın üçüncüsünün geleceğini sanmıyorum, devamını dizi yapabilirim

Ali Atay: Ölümlü Dünya'nın üçüncüsünün geleceğini sanmıyorum, devamını dizi yapabilirim
Ölümlü Dünya'nın yönetmeni Ali Atay, "Ölümlü dünya filminin üçüncüsünün geleceğini sanmıyorum. Ölümlü Dünya’nın devamını dizi olarak yapabilirim" dedi.Yönetmenliğini Ali Atay'ın yaptığı, senaryosu Ali Atay, Feyyaz...

Ölümlü Dünya'nın yönetmeni Ali Atay, "Ölümlü dünya filminin üçüncüsünün geleceğini sanmıyorum. Ölümlü Dünya’nın devamını dizi olarak yapabilirim" dedi.

Yönetmenliğini Ali Atay'ın yaptığı, senaryosu Ali Atay, Feyyaz Yiğit ve Aziz Kedi’ye ait olan komedi filmi "Ölümlü Dünya 2", 1 Aralık’ta vizyona girdi.

Birsen Altuntaş’ın Youtube kanalına konuk olan Ali Atay, Ölümlü Dünya filminin üçüncüsünün çekilip çekilmeyeceği sorusunu şöyle yanıtladı:

"Ölümlü dünya filminin üçüncüsünün geleceğini sanmıyorum. Şimdi başka bir şeyler yapmak istiyorum… Bence devamının olmaması gerekiyor. Hatta birinci filmin sonunda bütün karakterler ölüyordu. Hepsini bayağı kıyımdan geçiriyorduk… Ama ölürken bile çok sinir bozucu anlar vardı… Sonra kıyamadık. Mesela 100 dakika 110 dakikaya o karakterlerin o hikayenin sıkışması benim hoşuma gitmiyor… Daha uzun uzun anlatmak istiyorum hepsini… Daha fazla hikâyesini anlatmak istiyorum. Ölümlü Dünya’nın devamını dizi olarak yapabilirim."