Ayhan Bora Kaplan, savcılara kendi hesabından rüşvet göndermiş

Ayhan Bora Kaplan, savcılara kendi hesabından rüşvet göndermiş
Ankara’da 'Kaplan grubu' olarak bilinen ve 'suç işlemek amacıyla örgüt kurmak' suçundan tutuklanan Ayhan Bora Kaplan'la ilgili konuşan Hukukçu Mehmet Saral "Bu bir idda tam bilmiyoruz. Ama gelen bilgiye göre rüşvetleri de kendi...

Ankara’da 'Kaplan grubu' olarak bilinen ve 'suç işlemek amacıyla örgüt kurmak' suçundan tutuklanan Ayhan Bora Kaplan'la ilgili konuşan Hukukçu Mehmet Saral "Bu bir idda tam bilmiyoruz. Ama gelen bilgiye göre rüşvetleri de kendi hesabından göndermiş" dedi.

Halk TV'de "Nasıl Olacak?" programına konuk olan Hukukçu Mehmet Saral, Ayhan Bora Kaplan davasına dair dikkat çeken bir iddiayı paylaştı.

Saral şöyle konuştu:

"Ayhan Bora Kaplan denilen kişinin yargı ayağı da var. Bu operasyonun devamında yargı ayağına da dokunurlarsa bu demektir ki; böyle bir 'Temiz Eller' hareketi görebiliriz. Şimdi şöyle bir bilgi geldi; polisin elinde yargı ayağına verdiği rüşvetlerle ilgili dekontlar varmış. Bu bir iddia tam bilmiyoruz. Ama gelen bilgiye göre rüşvetleri de kendi hesabından göndermiş. Şimdi 800 metrekarelik villada oturan savcılar var. Yargıç etiği dediğimiz bir şey var bir yargıç ne kadar zengin olursa olsun helikopter kiralayıp günlüğü 10 bin lira olan otellere tatile gidemez. O nedenle biraz bekleyelim. Yargı ayağına da dokunurlarsa bence bu yaygınlaşacaktır ve malum mafyatik isimler de devreye girecektir. Hakikaten dekontlar varsa bu iş ciddileşecektir."