Kerem Kırçuval

Kerem Kırçuval

AYIP, AYIP

Terbiyesizsiniz, utanmazsınız. Siz asgari ücretin ne kadar olduğunu biliyor musunuz? Elinize aldığınız oyuncakların değerinin gün be gün arttığını, hatta siz oynarken arttığını bilmeyen komik yaratıklar mısınız?
Sizde hiç utanma yok mu?

Ulan, Beşiktaş forması giyiyorsunuz, ayıp ayıp. Beşiktaş dostu musunuz düşmanı mısınız? Birazcık utanmanız olmalı.
Sorununuz renklerle mi Sergenle mi yönetimle mi sistemle mi? Adam gibi ortaya koyun. Bizimle eğlenmeyin.
Biz, eğlenmesini iyi biliriz. Beşiktaş, Giresun müsabakasının, sağını solunu, ilerisini gerisini yazabilirdim. Yazmıyorum.
Yazacağım tek gerçek Sergen Yalçın.

Bakın arkadaşlar ya Sergen başa ya kuzgun leşe? Bencileyin böyle diyorum. Avuçladığı 2 kupadan sonra Sergen’le vedalaşmak isteyebilirsiniz ama oynadığınız gizli oyunlar size yazar.
Oyunda gerçeklik Sergen gibi olmaktır. Lütfen Beşiktaş’a izin verin. Beşiktaş, Sergen Yalçın olmalıdır. Beşiktaş hayatında Giresunspor’dan 4 tane gol yemedi. Giresunspor’a 4 golü de alnının teri gibi hak helalidir. Ama buna rağmen Beşiktaş bu kadar mağlubiyeti ne alnının ne kesesinin ne haysiyetinin bir yerine koyamaz.
Beşiktaş, “Bundan daha iyi yönetilemezdi” ya da “Bundan daha kötü yönetilemezdi” bu iki düşünce bundan sonra herkesi meşgul edecek. Sergensiz bir Beşiktaş inanın Beşiktaş’ı öldürür. Sergenli bir Beşiktaş ise Beşiktaş’ı yeniden yaşatır.

Beşiktaş takımı evinde Giresun’dan 4 tane yiyorsa, tekrar ediyorum 4 tane. Herkes şapkasını önüne koyup düşünmeli. Yahu “Beşiktaş Giresun’dan nasıl 4 tane yer?” Bu takıma gönül verenler, bu takımla gecesi gündüzü geçenler bunu nasıl hazmedecekler? Sizin aranızdaki mücadeleler bunu hoş görebilir ama biz bunu hoş görmeyiz. Ve görmeyeceğiz. Beşiktaş, evinde 4 tane yemez arkadaş.
Biz nasıl dolmuşa binerken mahcupsak, yanımıza bakamıyorsak, üzgünsek, siz o pahalı arabalarınızın kontağını çevirmemelisiniz.
Metrobüste, tramvayda, dolmuşta bizim başımız ne kadar eğriyse siz de aynaya bakarken, o arabalarınıza binerken öyle olmalısınız, utanmalısınız.

Önceki ve Sonraki Yazılar
Kerem Kırçuval Arşivi