Bebek gibi masum 3 burç... Kimseyi kıramıyor ve çok uyumlular

Bebek gibi masum 3 burç... Kimseyi kıramıyor ve çok uyumlular
Bu üç burcun ortak özellikleri arasında kırıcı olmaktan kaçınma, uyumlu bir tavır sergileme ve duygusal olarak derin bir yapıya sahip olma bulunmaktadır. Bu özellikler, bu burçlara sahip olan kişilerin genellikle sevilen ve saygı...
Bu üç burcun ortak özellikleri arasında kırıcı olmaktan kaçınma, uyumlu bir tavır sergileme ve duygusal olarak derin bir yapıya sahip olma bulunmaktadır. Bu özellikler, bu burçlara sahip olan kişilerin genellikle sevilen ve saygı gören bireyler olmalarını sağlar. Astrolojiye ilgi duyanlar için bu burçların özellikleri oldukça ilgi çekici olabilir.

İŞTE EN MASUM 3 BURÇ

İkizler

İkizler burcu en masum ve zararsız burç olarak bilinir. İstatistiklere göre en az suç işleyen burç İkizler burcudur. İnişli çıkışlı ruh halleri ile nam saldığın, sürekli olarak bir şeylerden sıkılma potansiyeline sahip olduğun için listede çok daha yukarılarda olmanı tahmin ederlerdi, ancak kendinden başka kimseye zarar veremediğin bir gerçek!

Aslan

Çoğu zaman ortamdaki ilgiyi üzerinde toplamak isteyen hırslı bir burç olarak bilinen aslan en zararsız burçlardan bir tanesidir. Aslan burçlarının tek amacı herkesin ondan bahsetmesi. E ne de olsa her konuda lider olmayı severler. Onların kendine has bir cazibesi vardır. Gülüşü, bakışı, konuşması ve tarzı onu zaten baştan aşağıya havalı yapan etkenlerdir.

Terazi

Terazi burcu insanları, adalet duygusu yüksek ve uyumlu kişilerdir. İnsanlar arasındaki dengeyi korumaya önem verirler ve çatışmalardan kaçınırlar. Diplomatik bir tavır sergileyen Terazi burcu insanları, herkesin mutlu olmasını sağlamak için çaba gösterirler. Kırmaktan kaçındıkları için genellikle sevdikleri tarafından saygı görürler.

Kaynak: Aksam.com.tr, gazetepencere.com

FOX TV ile veda etmişti. Can Yaman’ın yeni adresi belli oldu