Yalova sağanağa teslim oldu! Dere taştı evleri su bastı

Yalova sağanağa teslim oldu! Dere taştı evleri su bastı
Yalova Çınarcık'ta kuvvetli sağanak, vatandaşlara zor anlar yaşattı. Bölgede dere taşarken, evleri de su bastı. Mahsur kalan vatandaşları ekipler kurtardı.Yalova Kocadere köyüne ismini veren dere, aşırı yağışlarla birlikte...

Yalova Çınarcık'ta kuvvetli sağanak, vatandaşlara zor anlar yaşattı. Bölgede dere taşarken, evleri de su bastı. Mahsur kalan vatandaşları ekipler kurtardı.

Yalova Kocadere köyüne ismini veren dere, aşırı yağışlarla birlikte taştı. Köyün Yalı Mahallesi’nde sokaklar sular altına kalırken birçok evde de su baskınları yaşandı. Kocadere Köyü Muhtarı Volkan Varol, bölgede su baskınları nedeniyle maddi hasar meydana geldiğini belirtti.

Öte yandan, Çınarcık ilçesi Esenköy beldesinde yaşanan su baskınları sebebiyle AFAD ekibi ve Esenköy itfaiyesi, mahsur kalan vatandaşı kurtardı.

Düzce'de de sabah saatlerinden beri etkili olan sağanak yağış nedeniyle Gölyaka ilçesindeki çeşitli mahallelerde derelerin taşması sonucu evleri su bastı. Vatandaşlar evlerinin durumunu cep telefonlarıyla görüntülerken, bazı vatandaşlar ise kamyonetlere binerek evlerinden uzaklaştılar.