CHP'den istifa eden Arguvan Belediye Başkanı Kızıldaş TİP'ten aday oldu

CHP'den istifa eden Arguvan Belediye Başkanı Kızıldaş TİP'ten aday oldu
Aday gösterilmediği için CHP'den istifa eden Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş, Türkiye İşçi Partisi'nden (TİP) aday oldu. Kızıldaş "Büyük bir çoğunlukla Arguvan’ı kazanacağız" dedi.CHP'nin kurultayında Kemal...
Aday gösterilmediği için CHP'den istifa eden Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş, Türkiye İşçi Partisi'nden (TİP) aday oldu. Kızıldaş "Büyük bir çoğunlukla Arguvan’ı kazanacağız" dedi.

CHP'nin kurultayında Kemal Kılıçdaroğlu'nu desteklediği için adaylığının Malatya Milletvekili Veli Ağbaba tarafından engellendiğini söyleyerek istifa eden Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş, Türkiye İşçi Partisi'ne (TİP) katıldı.

"Oybirliğiyle bu kararı aldık"

Artı Gerçek'ten Yusuf Durdu'nun haberine göre kararı geniş bir katılımla aldıklarını söyleyen Kızıldaş, "Birlikte yol yürüdüğümüz muhtarlar, siyasetçiler, meclis üyeleri ve yol arkadaşlarımızla konuşarak bu kararı aldık. Oy birliğiyle Türkiye İşçi Partisi çıktı. Türkiye İşçi Partisi Genel Başkanı (Erkan Baş) daha önceden beni partiye davet etmişti. Bu karar da toplu halde çıkınca genel başkanı arayıp ‘sizinle birlikte yol yürüyeceğiz’ dedik. Üretken belediyeciliğimiz ve yaptığımız bu hizmetler, Türkiye İşçi Partisi ile Türkiye’de gündeme gelecek" dedi.