Çiğdem Toker'den yanlış bilgiyle babasını darbecilikle suçlayan Cem Küçük'e yanıt: Babam Metin Toker değil

Çiğdem Toker'den yanlış bilgiyle babasını darbecilikle suçlayan Cem Küçük'e yanıt: Babam Metin Toker değil
Cem Küçük'ün yanlış bilgiyle Çiğdem Toker'i babasının üzerinden eleştirmesi sonrası Toker, babası Erdoğan Toker hakkında bir Tweet'le isim vermeden Küçük'e cevap verdi. Cem Küçük, dün Toker'in "Demokrasi sadece sandıktan...

Cem Küçük'ün yanlış bilgiyle Çiğdem Toker'i babasının üzerinden eleştirmesi sonrası Toker, babası Erdoğan Toker hakkında bir Tweet'le isim vermeden Küçük'e cevap verdi.

Cem Küçük, dün Toker'in "Demokrasi sadece sandıktan ibaret değildir. Seçmenin kendini başka mecralarda da ifade etmesi gerekir" ifadelerine yönelik Toker'i hedef alarak "Çiğdem Toker aynı babası gibi darbeci kafaya sahip.Babası Metin Toker rahmetli Menderes’e CHP’nin Akis dergisinde yağlı urgan manşetiyle ölümle tehdit etmişti. Kızı da çıkmış seçimlerle bir siyasal iktidar el değiştirmez, darbe yapılsın diyor. Utanmazlar." demişti. Ancak Çiğdem Toker'in babası Metin Toker değil, Erdoğan Toker.

Çiğdem Toker bugün yaptığı paylaşımda ise Küçük'e cevaben şunları kaydetti:

"Ortaklar Köy Enstitüsü Balıkesir Necati Eğitim Enstitüsü mezunu Türkçe Öğretmeni Töb-Der Üyesi Bugünkü iktidarın ideolojik atası MC Hükümeti'nce, kış ortasında sürgün niyetine atandığı ilçede göreve başlamak üzere giderken ölümden dönen Dinlenmesi gereken yıllarda bizi okutabilmek için özel ders veren Maaşının önemli kısmını kitap gazete dergi için ayıran Devletin bir hastanesinde acil servis sedyesinde 12 saat boyunca uzman doktor görmeden kalarak vefat eden, Hakkını aramak için elimizden geleni yapsak da şu ana kadar içimizi rahatlatan bir sonuç alamadığımız Canım Babam Erdoğan Toker Bugün seni anmam gerekiyormuş. Ruhun şad olsun."