"Çocuğuma süt alamıyorum, eti zaten bir kenara bırakın"

"Çocuğuma süt alamıyorum, eti zaten bir kenara bırakın"
Sokak röportajında konuşan bir vatandaş, hayat pahalılığı karşısında çocuğunun aylık süt ihtiyacını karşılayamadığını söyledi, insanların tepkisizliğini korkuya bağladı.Mor Mikrofon'a konuşan vatandaş, şu ifadeleri...

Sokak röportajında konuşan bir vatandaş, hayat pahalılığı karşısında çocuğunun aylık süt ihtiyacını karşılayamadığını söyledi, insanların tepkisizliğini korkuya bağladı.

Mor Mikrofon'a konuşan vatandaş, şu ifadeleri kullandı:

"Süt alamıyorum, yemin ederim. Günde çocuğun 2 bardak süt içesi gerekiyor değil mi? Nasıl alacağım? Hesapla, ayda ne kadar ediyor, sadece süt. Şu çocuğa süt içiremiyoruz. Et zaten boşverin, eti bir kenara bırakın. Sayıyla aldım sebzeyi. 4 tane biber alıyorum, 2 tane patlıcan. Günü kurtarma derdindeyiz hepimiz.

"Bunlar bize mustehak"

Hiç kimse memnun değil, şunu görünce (kamera) memnunuz diyorlar korkudan. Cellatların aşık olmuşlar, başka hiçbir şey değil. Adaletin olmadığı bir ülkede insanlar kendilerini rahat ifade edemezler. Haklı değiller mi? Oğlu memurdur, çocuğu öğrencidir, ya atama korkusu var ya çocuğunu ihraç edecekler. Rabbimiz noktayı koymuş zaten, bunlar bize mustehak. Kur'an-ı Kerim'de Rabbimiz diyor ki 'Bir millet kendini değiştirmedikçe ben onların kaderini değiştirmem."