Cübbeli aile içinden çıkamıyor, başörtüsünde de standardı var: Cicili bicili olmayacak

Cübbeli aile içinden çıkamıyor, başörtüsünde de standardı var: Cicili bicili olmayacak
Kamuoyunda “Cübbeli Ahmet Hoca” olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, "Kadın erkek aynı masada oturmalar kalkmalar, birbirinin suratına bakmalar... Kadın sana kahve getiriyor, adam kadına bilmem meyve suyu ikram ediyor... Böyle bir...

Kamuoyunda “Cübbeli Ahmet Hoca” olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, "Kadın erkek aynı masada oturmalar kalkmalar, birbirinin suratına bakmalar... Kadın sana kahve getiriyor, adam kadına bilmem meyve suyu ikram ediyor... Böyle bir şey yok yok. Bu cicili bicili başörtü giyenler var ya..." ifadelerini kullandı.

Cübbeli Ahmet, YouTube kanalında yayımladığı videoda şu ifadeleri kullandı:

"Haha hihi yapacak ortamlarda, ailevi dostluklarda iftarlara gidiyorsun, sahura gidiyorsun; aynı masada oturmalar kalkmalar, birbirinin suratına bakmalar... Kadın sana kahve getiriyor, adam kadına bilmem meyve suyu ikram ediyor... Böyle bir şey yok yok, yok İslam'da yok! Nereden çıkardılar, böyle bir din uydurdular ya? Bu cicili bicili başörtü giyenler var ya... Son dönemde çok arttı bunlar. Böyle bir din yok. Kadın erkek karışık oturmak, kayınbirader, kayın... Şudur budur..."