Davutoğlu bürokratlara çağrıda bulundu: Küçük düşürülmeye boyun eğmeyin

Davutoğlu bürokratlara çağrıda bulundu: Küçük düşürülmeye boyun eğmeyin
Gelecek Partisi Genel Başkanı Davutoğlu, bürokratlara çağrıda bulunarak, ‘’AK Partili kardeşlerime seslendiğim gibi, onurla görevini yapan bürokratlara da sesleniyorum. Devlete sahip çıkın. Milletin hakkına hukukuna sahip...

Gelecek Partisi Genel Başkanı Davutoğlu, bürokratlara çağrıda bulunarak, ‘’AK Partili kardeşlerime seslendiğim gibi, onurla görevini yapan bürokratlara da sesleniyorum. Devlete sahip çıkın. Milletin hakkına hukukuna sahip çıkın. Küçük düşürülmeye boyun eğmeyin’’ dedi.

Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu, Gelecek Partisi’nin 21. İl Başkanları Toplantısının açılışında açıklamalarda bulundu.

CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun ardından Davutoğlu’da bürokratlara çağrıda bulunarak ‘’bürokratlara da sesleniyorum. Devlete sahip çıkın. Milletin hakkına hukukuna sahip çıkın. Küçük düşürülmeye boyun eğmeyin’’ dedi.

"GENÇLERİMİZİN BU ÜLKEDEN AYRILIP BAŞKA ÜLKEYE GİTME NEDENİ ERDOĞAN’DIR"
"Sayın Erdoğan, eğer bu kabine senin kabinense Süleyman Soylu’ya bir şey söyle de duyalım. Başka masaların altına bakmayı bırakın da gizli koalisyon protokolünüzü açıklayın. Yolsuzlukları katmerli bir şekilde millete yaşanan sorumluluk maalesef Erdoğan’a ait. Gençlerimizin bu ülkeden ayrılıp başka ülkeye gitme nedeni Erdoğan’dır. Bunlar, iktidara geldiğimizde vatandaşlarımızın sofrasının nasıl bereketlendiğini görecek. Ben milletimize güveniyorum."