DEM Partili Temelli'den 'çözüm süreci' tepkisi: Erdoğan'ın ipiyle kuyuya inilmez

DEM Partili Temelli'den 'çözüm süreci' tepkisi: Erdoğan'ın ipiyle kuyuya inilmez
DEM Parti Grup Başkanvekili Sezai Temelli, isim vermeden HDP eski eş genel başkanı Selahattin Demirtaş ve HDP eski milletvekili Leyla Zana'nın çözüm süreci ile ilgili açıklamalarına yanıt verdi. DEM Parti, İstanbul seçimlerine...
DEM Parti Grup Başkanvekili Sezai Temelli, isim vermeden HDP eski eş genel başkanı Selahattin Demirtaş ve HDP eski milletvekili Leyla Zana'nın çözüm süreci ile ilgili açıklamalarına yanıt verdi. 

DEM Parti, İstanbul seçimlerine kendi adaylarıyla girme kararı alması sonrası Kürt siyasetinin üst düzey isimlerinden de art arda çözüm sürecine ilişkin mesajlar gelmişti.

Tutuklu HDP eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Kürt sorunu için muhatapların Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile PKK lideri Abdullah Öcalan olduğunu söylerken benzer açıklamalar HDP eski milletvekili Leyla Zana'dan da gelmişti.

Temelli: Erdoğan'ın ipiyle kuyuya inilmez

DEM Parti Grup Başkanvekili Sezai Temelli ise isim vermeden Demirtaş ve Zana'nın açıklamalarına Iğdır'dan cevap verdi.

Temelli, çözüm süreci taleplerine ilişkin yaptığı konuşmada "Diyorlar ki 'muhatap Erdoğan'dır, Erdoğan ile çözüm olur.' Erdoğan'ın ipiyle artık kuyuya inilmez" ifadelerini kullandı.