Dilipak’tan, Bahçeli’ye yanıt: Hakaretvari konuşanlara bugünkü yazımı okumalarını tavsiye ederim

Dilipak’tan, Bahçeli’ye yanıt: Hakaretvari konuşanlara bugünkü yazımı okumalarını tavsiye ederim
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin eleştirilerine Abdurrahman Dilipak’tan yanıt geldi. Dilipak, “Hakaretvari konuşanlara bugünkü yazımı okumalarını tavsiye ederim” ifadelerini kullandı.MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli,...
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin eleştirilerine Abdurrahman Dilipak’tan yanıt geldi. Dilipak, “Hakaretvari konuşanlara bugünkü yazımı okumalarını tavsiye ederim” ifadelerini kullandı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, grup toplantısında Abdurrahman Dilipak yönelik eleştirilerine Dilipak’tan yanıt geldi.

Dilipak, Bahçeli’ye soysal medya hesabından yanıt vererek, “Hakaretvari konuşanlara bugünkü yazımı okumalarını tavsiye ederim” dedi.

Dilipak’ın X hesabından yaptığı paylaşım şu şekilde;

Ben bildiklerimle ilgili, savcıların zaten bildiği konuları  DEVLETİMİZİN savcılarına tekrar anlatabilirim. Ayrıca hakaretvari konuşanlara bugünkü yazımı okumalarını tavsiye ederim.

Bahçeli ne demişti?

Sosyal medyadan bir yazar müsveddesi, 15 Temmuz ile ilgili demiş ki, “Hükümet 4 ay önceden darbe olacağını biliyordu” halk ne olduğunu bilmeden darbeye karşı meydanlara çıktı. Sonuçta olan bu8 ülkeye oldu. Bu şahıs, iddialarının istabatını yapmazsa şerefli bir Türk savcısının huzurunda yazdıklarını tevsik etmese, dünaynın en namert insandır.