Hizbullah’tan açıklama: İsrail’in Hayfa Deniz Üssü'nü bombaladık
Hizbullah, İsrail Hayfa Deniz Üssü'nü "bombaladığını" açıkladı. Örgüt tarafından yapılan açıklamada "İşgal altındaki Hayfa'da bulunan deniz üssünü bombaladık" dendi.
Yayınlanma:
GAZETE PENCERE - Birkaç saat önce İsrailliler için Lübnan sınır mahallelerini boşaltın uyarısı yapan Hizbullah tarafından yapılan açıklamada İsrail'in Hayfa kentindeki deniz üssünün bombalandığı bildirildi.
Daha sonra yapılan farklı bir açıklamada ise İsrail'in yasa dışı işgali altında olan Suriye'nin Golan Tepeleri bölgesinde bulunan yasa dışı bir İsrail kışlasının da bombalandığı açıklandı.
Örgüt tarafından yapılan üçüncü bir açıklamada ise "Metula, Manara, Marj, Kaledonya Tepesi ve Yiftah kışlasındaki İsrail yerleşkelerini ve toplanma yerlerini bombaladık" dendi.
Kaynak:Haber Merkezi
Öne Çıkanlar