Oyunculuğu bırakan Emily Ratajkowski: Beni bir et parçası olarak gördüler

Oyunculuğu bırakan Emily Ratajkowski: Beni bir et parçası olarak gördüler
Ünlü model Emily Ratajkowski, oyunculuk kariyerini neden sonlandırma kararı aldığını açıkladı.  Tüm ekibini kovduğunu da söyleyen Ratajkowski, "Kendimi, insanların 'Göğüsleri dışında başka bir şeyi var mı' şeklinde...

Ünlü model Emily Ratajkowski, oyunculuk kariyerini neden sonlandırma kararı aldığını açıkladı.  Tüm ekibini kovduğunu da söyleyen Ratajkowski, "Kendimi, insanların 'Göğüsleri dışında başka bir şeyi var mı' şeklinde yargıladığı küçük bir et parçası olarak görüyorum" dedi.

Los Angeles Times'a verdiği röportajda, kendisini uzun ömürlü ciddi bir oyuncu olarak hissetmediğini söyleyen Ratajkowski, "Kendimi sanat peformansı yapıyorum ve bu da benim işim diyecek gibi hissetmiyorum. Kendimi, insanların 'Göğüsleri dışında başka bir şeyi var mı' şeklinde yargıladığı küçük bir et parçası olarak görüyorum" dedi.

Hollywood'daki erkek gücü içinde sindirilebilir olmaktan yorulduğunu söyleyen Ratajkowski, güven sorunu yaşadığı için mejaneri, oyunculuk ajansı ve ticari temsilcisiyle çalışmaya son verdiğini açıkladı. Ratajkowski, "Telefonları kendim açabilirim. Bu kararları kendim vereceğim. Hiçbiriniz benim ilgimi çekmiyorsunuz. Ve tüm kadınlardan nefret ediyorsunuz diye düşündüm" ifadelerini kullandı.

"ARTIK YAPABİLECEĞİMİ SANMIYORUM"

Röportajında, Hollywood'daki erkekler dünyasının içinde olmak istemediğini söyleyen ünlü model, "Çünkü yalan söylüyorlar. Sadakatsizliği kastetmiyorum. Berbat bir dünya. Yani Hollywood berbat edilmiş. Ve karanlık. Endüstride olanlar ya da ondan anlayanlarla birlikte olmak güzeldi ama artık yapabileceğimi sanmıyorum" ifadesini kullandı.