TEGV gönüllüleri Çorlu’da buluştu

Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı’nın Marmara Bölgesi’ndeki yaklaşık 450 gönüllüsü, Çorlu’da düzenlenen buluşmada bir araya geldi. Etkinlikte gönüllülüğün eğitimde fırsat eşitliğine katkısı ve dayanışmanın önemi vurgulandı.

TEGV gönüllüleri Çorlu’da buluştu

GAZETE PENCERE - Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV), Marmara Bölgesi’nde faaliyet gösteren gönüllülerini Çorlu’da düzenlenen özel bir etkinlikte buluşturdu. Lila Kağıt ve Maylo markasının desteğiyle gerçekleştirilen organizasyona Tekirdağ, İstanbul, Kocaeli, Bursa ve Sakarya’dan yaklaşık 450 gönüllü katıldı.

1781159871-tegv-orlug-n-ll-bulu-mas-2

TEGV Çorlu Aysel Öğücü Lila Öğrenim Birimi’nde düzenlenen etkinlikte gönüllüler, deneyimlerini paylaşma ve dayanışmayı güçlendirme fırsatı buldu.

GÖNÜLLÜLÜK RUHU ÇORLU’DA BULUŞTU

Çocukların nitelikli eğitim desteğine erişimi için çalışan gönüllülerin bir araya geldiği etkinlikte, yıl boyunca yürütülen çalışmalar ve gönüllü emeğinin eğitime katkısı öne çıktı.

Program boyunca düzenlenen etkinlikler sayesinde katılımcılar hem sosyal bağlarını güçlendirdi hem de çocukların eğitim yolculuğuna katkı sunma motivasyonlarını pekiştirdi.

“TEGV’İN EN BÜYÜK GÜCÜ GÖNÜLLÜLERİ”

Toplantıya Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, Lila Kağıt İnsan Kaynakları Direktörü Songül Öncel, TEGV Mütevelliler Kurulu Üyesi Huriye Öğücü ve TEGV Yönetim Kurulu Üyesi Emine Çakıroğlu da katıldı.

Türkiye’nin ilk “TEGV Gönüllüsü Belediye Başkanı” unvanını taşıyan Ahmet Sarıkurt, gönüllülerin çocukların geleceği için büyük bir özveriyle çalıştığını belirterek, “Bilginin, sevginin ve dayanışmanın gücüyle geleceği inşa eden tüm eğitim gönüllülerine teşekkür ediyorum” dedi.

LİLA KAĞIT’TAN EĞİTİME DESTEK

TEGV ile uzun yıllardır iş birliği yapan Lila Kağıt ve Maylo markası, Tekirdağ ve Çorlu’daki öğrenim birimlerinin işletme sponsorluğunu üstleniyor.

Kurumun desteğiyle gerçekleştirilen gönüllü buluşmasının, eğitim gönüllülerinin motivasyonunu artırdığı ve dayanışma ağını güçlendirdiği belirtildi.

EĞİTİMDE FIRSAT EŞİTLİĞİ İÇİN ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Türkiye genelinde faaliyetlerini sürdüren TEGV, gönüllüler, bağışçılar ve kurumsal destekçilerin katkısıyla çocukların nitelikli eğitim olanaklarına erişimini desteklemeye devam ediyor. Vakıf, eğitimde fırsat eşitliğini güçlendirmeyi amaçlayan çalışmalarını farklı şehirlerde sürdürüyor.

Kaynak:Haber Merkezi

Öne Çıkanlar